Ha sportolok rendszeresen és ch szegény életmòdot tartok miért nem fogyok?
Alapból azt mondtam volna, sok a kalória, a sport és a kevés ch még nem jelent fogyást...
De (bár mennyiségeket nem tudunk) nehezen tudom elképzelni, hogy túl sokat eszel a leírtak alapján... Azért kiszámolhatnál egy tipikus napot vagy leírhatnád, hogy van-e valamiből sok (60 dkg csirke, 8 tojás), de nem hiszem, hogy ez van, minden étkezésed kis szolidnak tűnik.
Akkor pedig az anyagcseréd lehet rém lassú, de a mozgásnak akkor is hatnia kellene, annak az energiaigényét nem tudja nagyon csökkenteni a tested, ha megszokja sem. Illetve mióta eszel így, mióta nem fogysz? Mert rövid távon nem lehet látni a fogyást.
Az 50-60 gramm ch egy kicsit tökéletlen mennyiség, bár ennyi mozgással lehet, hogy az idő nagy részében vagy akár mindig ketózisban vagy, ez emberfüggő is. De ha gyakran kiesel, vissza a szénhidrát alapú működésre, miközben abból keveset viszel be, az elvben nem szerencsés. Gyakorlatilag jól érezheti magát az ember, én úgy szoktam, de a ketózis azért jobb. De ha jól érzed magad, akkor nem aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!