Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 14 éves vagyok és rendszeresen...

Storm007 kérdése:

14 éves vagyok és rendszeresen járok kondiba (Többi lent)?

Figyelt kérdés
Szépen fejlődik az izom de a hasam alsó részéröl nem tudom eltűntetni a kissebb zsír réteged és ez alá fejlődik az izom és olykor elég hülyén* néz ki Milyen diétát vagy módszert ajánlotok ami viszonylag olcsó és könnyen kivitelezhető hogy eltűnjön a zsír és kb:10% legyen a testemen? (most 17% zsír van rajtam)

2015. szept. 3. 20:22
 1/8 anonim válasza:
17% zsírtartalom??? Mit akarsz te még fogyni??
2015. szept. 3. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
10% nagyon alacsony nehezen tud az ember addig lefogyni és ez lehet hogy még az izmaid rovására is menni fog. (épp ezért figyelj mindig hogy meglegyen a 2.5-3g/ttkg fehérje naponta, hogy ne magad alatt csorbítsad a fát)melette szerintem minden féle cukos vagy gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmazó dolgot kerülj.(+ kezdj el pl valami aerob edzést)
2015. szept. 3. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Egyrészt a kemény edzés lezárja a csontvégeket, így leáll a növekedésed, másrészt a 10%-os testzsír már immunkárosító.
2015. szept. 3. 20:48
 4/8 anonim válasza:
100%
Nem értem, hogy ma a gyerekek miért akarnak minden áron kigyúrtak lenni. Mit kompenzáltok?
2015. szept. 3. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:

17??? Az nagyon kevés.

10% nem tartható fenn hosszú távon.

Ráadásul 14 évesen ez nem is lenne túl egészséges egy fejlődő szervezetnek.

2015. szept. 3. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

8-10 % - a normális életfunkciókhoz szükséges minimális testzsírmennyiség

10-13.9 % - profi sportolók testzsírszintje, atletikus megjelenés

14-17.9 % - optimális fittség szintje, karcsú, sportos alkat

18-25,9 % - átlagos alkat, amely jó megjelenést biztosít

26-35.9 % - enyhe elhízás

36 % felett- krónikus elhízás, mely orvsoi ellenőrzést, mielőbbi életmód-váltást igényel.

14 évesen 17% alá ne akarj menni. Most fogsz még sokat nőni, fejlődésben vagy. 10%-ra 1) csak a profi sportolók mennek le (ők sem huzamosabb ideig vannak ennyin), amúgy nincs erre szükség 2) a növekedésed fogja látni a kárát.

2015. szept. 4. 11:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Jó érzés tudni hogy mégsem olyan rossz a helyzet a 17%-al :)

És én azért edzek keményen mert imádom

Élvezettel csinálom és nem másnak akarok megfelelni

Köszönöm a kommenteket h télleg adtatok egy kis motivációt a továbbiakban is :))

2015. szept. 4. 22:06
 8/8 anonim válasza:
Hát figyelj én a szénhidrátra figyelek pluszba napi 1 órát kondizok 4 éve. Most 12,45% a testzsír szintem és ez nekem már tökéletes. Én ezt tartom. Nem tudom mióta jársz kondizni, de szerintem az idővel el fog tűnni ha teszel érte. Amúgy 17% test zsír szint az tökéletes neked. Hidd el nekem akkor még sokkal több volt :)
2015. szept. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!