10 kilót szeretnék fogyni. Szerintetek ez igy (bent) lehetséges?
Az alap történet az hogy 98 kg ról le fogytam 66 ra, az én mérlegem szerint. De nagyon hamar visza mentem 68-69 ra de nem bántam mert a legsoványabb akkor voltam. (Irgalmatlan mennyiségű sport több sportágban rendszeresen)
De sajnos szépen lassan híztam vissza 73 kilóra ezt egy évig ugy tartottam hogy nem diétáztam, aztán 75-76 ezt is vagy 3 hónapig.
Most voltam 80 kiló. A baj az hogy már 73 kg SAN is mondták hogy híztam és 75 kilósan is, akkor most?
Megnéztem az edzőtáborok képeim (69 kg) es majdnem elsírtam magam a kulombségen.
Szerintetek lehetséges 15 hét alatt 10-11 kilót fogynom? Ugy hogy az alakom olyan legyen mint régebben?
Jelenleg az én mérlegem szerint 78 kg vagyok
19 F (sport megvan)
Milyen magas vagy?
A 66 kg nagyon kevésnek tűnik. Ahhoz nagyon alacsonynak kéne lenned, hogy az legyen az ideális súlyod, ráadásul sportosan.
Miért akarsz sovány lenni? :S
177 cm vagyok.
Azert mert nagyon kövérnek érzem meg látom magam. Ez sokat javult ezért hiztam. De most hogy mondjak is hogy hiztam
Nem bírom elviselni
Ugyanilyen magas vagyok. Most kb. 90 kg. 82 kg-an már eres a hasam...
Ne buz.iskodj,hanem szedd össze szépen magad!
177 cm vagyok.
Azert mert nagyon kövérnek érzem meg látom magam. Ez sokat javult ezért hiztam. De most hogy mondjak is hogy hiztam
Nem bírom elviselni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!