Vélemény Impact Diet Whey-röl (link )?
2016. ápr. 19. 17:26
1/5 anonim válasza:
Ez nem sima fehérje, zabbal van keverve. Mondjuk reggelire jó lehet,ha nincs időd a kajával szöszmötőlni. Egyébként nincs neki hatása,ez csak étel, instant formában. Ha megvan a kalóriadeficit, akkor fogyni fogsz.
2/5 anonim válasza:
Nincs olyan, ami "használ", csak a kiegyensúlyozott etrend. Ez tulajdonképpen egy instant kaja, bekevered egy pohár vízzel, és kész. Akkor lehetséges vele fogyni, ha kiváltasz vele egy étkezést. De én soha nem tudnék jóllakni egy pohár trutyival. Ennél sokkal jobb megoldás, ha párolsz egy adag zöldséget, és kisütsz hozzá egy csirkemellet. Abban ugyanúgy meglesz a fehérje, a rost, kevés szénhidrát, plusz mellette egy rakás hasznos vitamin, ásványi anyag és enzim a természetes formájában.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
már 6 honapja áttértem a rendes kajára edzés után zsirszegény túrot vagy tojást eszek meg párolt zöldséget meg csirkét ebédre
eddig -20kg
megláttam az interneten ezt és mint tudatos vásárló először megérdezek másokat
2016. ápr. 19. 20:37
4/5 anonim válasza:
Gratulálok! Szerintem ennél jobb bizonyíték nem kell, hogy az étrend és a mozgás a kulcs. Szerintem nincs szükséged a linkelt cuccra, megy ez neked kiegészítők nélkül is.
5/5 anonim válasza:
Ha megis veszel ne a bananosat vedd nekem nagyon nem jon be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!