Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Corn Flakes gluténmentes verzió?

Corn Flakes gluténmentes verzió?

Figyelt kérdés
Szeretem a gabonapelyhetek reggelire, persze nem minden nap, heti 1-2 szer. Nem élek csak csirkemellen csak rizsen meg zöldségeken, de próbálok figyelni, mit eszek. A Corn Flakes gluténmentes verzió mennyire jó választás? Ez a nestle vitalis meg ilyen olyan "fitness" müzlik tele vannak cukorral.
2016. márc. 3. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Fogyás szempontjából semennyire sem jobb. A gluténmentes corn flakes simán csak kukoricából van, és mint tudjuk a disznó is kukoricán hízik.

Igazából ezek a széthájpolt gabonapelyhek és müzlik mind sz.rok.

Egyél sima natúr zabpelyhet, amit tudsz ízesíteni, ahogy éppen jól esik.

2016. márc. 3. 11:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Szoktam zabpelyhet, de nincs annyim hogy 2-3 naponta 800 Ft-os szójatejet vegyek hozzá, így vízzel csináltam, de borzasztó az ize, hiába tettem hozzá kakaóport meg gyümiket. Szörnyű :(

Akkor marad a gyümölcs turmix reggelente, csak tudom, hogy meg fogom unni egy idő után, bármennyire is fini. Meg abba cukor van, így kb fényt kéne ennem, hogy ne hizlaljon.

2016. márc. 3. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyümölcs turmix kókusztejjel jobb választás, mézzel édesítsd, vagy esetleg természetes édesítőszerrel. A gabonapelyhek nagyon egészségtelenek, mindegy, milyen gabonából vannak.
2016. márc. 5. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!