Miért nem fogyok? Mit rontok el?
Általában ezt eszem egy nap:
Reggeli: 4 db abonett, 10 dkg pulykamellsonka, fél avokádó, uborka, paradicsom
Tízórai: joghurt, 30-40 gr. zabpehellyel
Ebéd: 100-150 gr csirkemell zöldségkörettel, esetleg kicsi rizzsel
Uzsonna: pl egy zacskó mozzarella, vagy valamilyen zöldség (karalábé, zeller)
Vacsora: 100-150 gr sovány túró édesítővel, vagy körözöttként.
a tízóraidon és uzsonnádon szerintem változtass.
A joghurtban(natúr?) semmi tápérték nincs , a zab nagy része pedig szénhidrát.
A mozzarella pedig túl zsíros, hogy jó fehérje forrás legyen diétában. Ha pedig csak zöldséget eszel, akkor szintén nincs semmi tápérték.
A többi az rendben van.
ezt nézd át: [link]
zsírégető edzés: https://www.youtube.com/watch?v=EUmSW457pkM
Nem írtad, hogy van-e lehetőséged fitnessterembe lemenni, de ha igen, akkor érdemes lenne edzeni.
Natúr joghurt persze, a mozzarella is light, csökkentett zsírtartalmú.
Tehát ha mondjuk az ebédet eszem tízóraira is, és uzsonnára mondjuk egy tonhalkonzervet(vizes, nem olajos) salátával, az úgy megfelelő nem? vagy esetleg fordítva, délelőtt a tonhal, délután az ebéd másik fele.
Tervezek majd edzőterembe járni, egyenlőre otthon akartam egy kicsit felerősödni, ugyanis még soha nem sportoltam huzamosabb ideig semmit :) De talán most már nem fogok annyira bénázni ha elkezdek járni.
Ha mégt a zabot is elhagyod a szénhidrát miatt, akkor viszont olvass utána a ketogén diétának, mert az egészen más műfaj, könnyen rosszul lehetsz... S persze akkor a zab helyett zsírt kell behoznod (ha egyszer a szénhidrát miatt zárod ki), vagy átcsúszol koplalásba. A fehérjét már nem érdemes emelni, az neked bőven jó.
Amúgy a fentiek jók, elvileg fogynod kéne, de lehet, hgy az anyagcseréd lassú, nem tudom.
S persze a szervezetünk bonyolult, sokaknál mindenféle bekavar, még a nem elég alvás is, de egyes ételek is, amikkel mások prímán fogynak.
Mozogsz is, sok idő telt el, nem teljesen értem, hogy mi lehet a gond nálad, de ha nem fogy az ember, akkor nincs deficit, valami miatt a szervezet elég takarékosan él most...
Az viszont baj és jel, hogy szenvedsz. Valami hiányzik a testednek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!