Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés
170 cm 85 kg 27 éves nő vagyok.Minden este egy órát edzem Fitness plusz cardio. Szénhidrátmentesen taplalkozom.Csak hust zöldséget gyümölcsöt kefirt túrót és sajtot eszem.Nem indul meg a sulyom lefelé.65 kg szeretnék lenni.
2016. jan. 18. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
A sajtnak elég magas a kalória tartalma. Javaslok helyette esetleg joghurtot. Esetleg napi többszöri mozgás. A szénhidrát teljes elhagyása meg nem biztos hogy jót tesz. Onnan nyer energiát a szervezeted. Ha ezt megvonod,akkor vésztartalék üzemmódba vált,azt hiszi éhezel, így lassabban égeti a kalóriákat. Mértékkel!!!!szerintem azt is ehetsz. A rostban gazdag gabonafélék amúgy is egészségesek,emésztésnek is jót tesz.
2016. jan. 18. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:

"Szénhidrátmentesen taplalkozom."

Van az a zöldségekben, gyümölcsökben (gyakorlatilag tiszta szénhidrát), kefirben, túróban is. Szóval viszel te be rendesen CH-t.

2016. jan. 18. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Első, nem igaz, a szénhidrát nem esszenciális tápanyag s bár nem mindenki bírja a minimalizálását, alapvetően nincs gond vele.

Ahogy már írták, nyilván nem eszel szénhidrátmentesen, senki nem eszik úgy (max. a fényevők).

De amúgy tökmindegy, hogy mennyi a szénhidrátbeviteled, csak attól nem fogy az ember. Kalóriadeficit kell.

A fentiekből, hacsak nem sok a sajt, viszonylag kevesen vinnének be sok kalóriát, de azért simán megoldható az is. Bizonyára sokat eszel, nehéz elképzelni más megoldást a kérdésedre.

Úgyhogy első körben kalóriacsökkentés, de ha nem vagy ellenére, akkor azért szénhidrátot is csökkenthetsz, bár nem tudom, mennyi gyümölcsöt eszel. Ha nem akarsz nagyon kevés szénhidrátot enni, akkor sem célszerű pont cukor formájában bevinni, de ez emberfüggő, van, akinek nem kavar be a gyümölcs. Engem inkább csak éhessé tesz, miközben sok kalóriát, szénhidrátot ad, s másokat is ismerek, akik így működnek, számunkra elég rossz ötlet fogyáskor a sok gyümölcs (mert egy kevés az kellemes, furcsa lenne sosem ennem).

2016. jan. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!