Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Milyen szénhidrát, illetve...

Milyen szénhidrát, illetve kalóriacsökkentett tésztát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok lehetőség van. A még mindig határozottan szénhidrátos verziókat most hagyom.

Van pl. a NoCarb tészta, ami egy drága semmi a szememben :D Amilyen kíváncsi vagyok, egyszer majd kipróbálom, ha gazdagabb leszek :D

Vannak a paleo száraztészták, amik nekem még mindig a túlárazott flancok közé tartoznak, azonkívül én is tudok csinálni olyat, ha akarok... De nem szoktam akarni.

Szafinál találtam egy érdekes verziót, amit aztán átírtam, tojás és útifű maghéj az alapja, néha teszek bele maglisztet is. Egész jó tésztapótlék. A tipikus tésztapótlékjaim pedig zsíros, kalóriadús morzsókák (tojás, olajos mag, zsíron kisütve), de többnyire nemes egyszerűséggel nem eszem tésztát, annyi normális étel van.

2016. jan. 10. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
A tojásos útifűmaghéjas recept engem is érdekelne, megtennéd, hogy leírod, hogyan készíted? Köszönöm előre is:)
2016. jan. 10. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Első voltam. Én elég egyszerűen, 1-2 teáskanálnyi útifű (s olykor még egy deka szezámliszt vagy amit épp gondolok) egy tojáshoz, összekeverem és mikrózom, szeletelem... De mikor hogy, nagyon kísérletező vagyok. Erősen szegényített verziója az eredeti receptnek, szeretek takarékoskodni a kókusztejjel és az útifűvel, főleg, ha épp alig van itthon valamicske :D

De itt van az eredeti recept:

[link]

A kókusztej főleg édes tésztákhoz jó, én ma szezámlisztet használtam, mert sósan ettem s akkor nem szeretem benne az édes kókusztejet, főleg, ha nincs is itthon. De először vízzel készítettem s úgy is jó volt.

2016. jan. 10. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Slim Pasta! :) én fogyasztom és nagyon szuper tésztapótlék, ami nem hizlal. Egy zacskó kb. 700-800 Ft-ba kerül a Tescoban. igaz, hogy nagyon kis adagnak tűnik, de különböző önteteket készítek hozzá, így meg sem unom és van amikor ebédre és vacsorára is elég az 1 zacsi! az sem mellékes, hogy nagyon eltelít, jól lehet vele lakni. anyagilag én sem vagyok eleresztve és én is kicsit soknak tartom ezt az árat (webshopokon 1000 Ft-nál is többért árulják/tasak), de mivel imádom a tésztákat ezért egy héten egyszer-kétszer szerintem belefér.
2016. jan. 12. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!