Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Min kéne változtatnom, hogy...

Min kéne változtatnom, hogy ne faljak egyfojtában? 16/f

Figyelt kérdés

Suli miatt mindig nagyon korán szoktam kelni (4:45-kor), ugyanis vidékről járok fel pestre. 1 liter teát, és 2 db szendvicset szoktam vinni. Szóval reggeltől kezdve kb délután fél négyig 2 db kaját szoktam enni. Mikor hazérek már kopog a szeme, mert már marhára éhes vagyok, és itthol mindig nagy a választék és még a minőség is jó, mert anyám nagyon jól főz. Szóval mikor hazaérek elkezdek falni, mindent, ami csak van.

Sportolni amúgy szinte napi szinten szoktam, mert szinte minden nap van tesi, és a tanár sem az a lazulósabb fajta.

A magasságom kb. 176 cm a súlyom pedig kb. 77-80 kg.

Annyira nem vagyok dagadt, de túlsúlyos vagyok, ami nekem sok szempontból hátrány, ezért fogyni szeretnék.

Szerintetek min kéne változtatnom?

2015. okt. 5. 16:02
 1/5 anonim válasza:
Szerintem sejted magad is.Az a 2 szenya estig lópikula a szervezetednek.Amikor otthon falsz,a tested mindent beraktároz ez adja azt a kis plusz súlyt.Ha lehet ne teát vigyél vagy ne fehér cukorral,és minimum 5 szendvicset,ha lehet mindben más "töltelékkel.Vagy 3 szendvics meg 2 gyümölcs.Több folyadék mint a liter tea pláne ha mindennap meghajtanak tesin.Meglásd ha nem éhesen esel haza,hamar meglesz az eredménye:)
2015. okt. 5. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Szoktam néha gyümölcsöt is vinni, de az mostanában hiánycikk itthon. Régebben amúgy zöld teát hordtam magammal, csakhát a család többi tagjának nincs mindig kedve olyat inni, mert ugye nincs benne cukor. Megpróbálok majd több gyümölcsöt vinni, talán ezt még meg tudom oldani.

Köszönöm a választ!

2015. okt. 5. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha anyud jól főz, és hajlandó kompromisszumot kötni, készíttess vele diétásabb kajákat. Pl. a főzeléket liszt nélkül, meg alapjában véve sok sovány húst, krumpli helyett rizst v zöldségköretet stb. Ne szendvicset vigyél enni, hanem hasznosabb kaját. Vagy mondjuk vigyél egy szendvicset (sok-sok paradicsom, paprika, saláta, uborka, csirkemellsonka, light mozarella sajt) és mellé dobozban mondjuk grillezett csirkefalatokat. Lehet kapni osztott dobozokat, az egyik részébe mehet csirke, másikba zöldség, harmadikba rántotta v főtt tojás, stb. Lehet vinni joghurtot is (szintén light v natúr), felkockázott gyümölcsöt, a joghurtba gyümölcsöt meg magokat is keverhetsz. Sokan hordanak normál kaját dobozban. Előveszed, és annyit eszel amennyi jól esik, aztán visszazárod, és 2 óra múlva előveszed.
2015. okt. 5. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Erre még nem is gondoltam! Egy próbát megér. Köszönöm a választ!
2015. okt. 5. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag koplalsz egész nap, így magától értetődik, hogy bezabálsz, amikor végre kajához jutsz. Több ételt vigyél magaddal az iskolába, ennyi csak a megoldás.
2015. okt. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!