Min kéne változtatnom, hogy ne faljak egyfojtában? 16/f
Suli miatt mindig nagyon korán szoktam kelni (4:45-kor), ugyanis vidékről járok fel pestre. 1 liter teát, és 2 db szendvicset szoktam vinni. Szóval reggeltől kezdve kb délután fél négyig 2 db kaját szoktam enni. Mikor hazérek már kopog a szeme, mert már marhára éhes vagyok, és itthol mindig nagy a választék és még a minőség is jó, mert anyám nagyon jól főz. Szóval mikor hazaérek elkezdek falni, mindent, ami csak van.
Sportolni amúgy szinte napi szinten szoktam, mert szinte minden nap van tesi, és a tanár sem az a lazulósabb fajta.
A magasságom kb. 176 cm a súlyom pedig kb. 77-80 kg.
Annyira nem vagyok dagadt, de túlsúlyos vagyok, ami nekem sok szempontból hátrány, ezért fogyni szeretnék.
Szerintetek min kéne változtatnom?
Szoktam néha gyümölcsöt is vinni, de az mostanában hiánycikk itthon. Régebben amúgy zöld teát hordtam magammal, csakhát a család többi tagjának nincs mindig kedve olyat inni, mert ugye nincs benne cukor. Megpróbálok majd több gyümölcsöt vinni, talán ezt még meg tudom oldani.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!