Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Egészséges táplálkozással és...

Egészséges táplálkozással és heti 4 edzéssel mennyi idő alatt tudom kb leadni a feleslegemet?

Figyelt kérdés

Egészséges táplálkozás: nem eszek régóta pékárukat, tésztaféléket, olajban sült ételeket.

Amiket eszek: zöldségek, gyümölcsök, hús, hal, rakott ételek, főzelékek reformul elkészítve, tojás, túró, levesek, ilyesmik.

Sok vizet és zöld teát iszok.

4 edzés: heti 3x futás 30-40 perc, 1x súlyzós edzés.

most 54 kg vagyok, és 48 kg szeretnék lenni. 162 cm vagok, 31/N

2015. szept. 24. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Így érzésem szerint heti 1-1.5kg-t tudsz leadni, de ez egyéntől függ.
2015. szept. 24. 14:54
 2/2 anonim válasza:

Ami a lenyeg, ne gyorsan probalj meg lefogyni. A szervezet nem tud olyan gyorsan ráállni a megvaltozott kaloriamennyisegre. Az is elöfordulhat hogy a mérleg pár napig stagnál és nem mutat semmilyen valtozást a legtöbben ekkor esnek pánikba. Vagy feladnak a fogyokuraval, vagy meg kevesebbet esznek. Ilyenkor a szervezet takarekra valt es megprobal raktarozni.

Sokan panaszkodnak aztán, hogy nem is esznek, mégis híznak.

En is 162 cm magas vagyok, igaz 56 kg, 50/N. Mikor en annyi idös voltam, mint te, vagy nalad fiatalabb, akkor en 49 kg voltam. Munka, stressz, nem engedett meghizni. Az igazat megvallva en nem ereztem jol magam. Mikor aztan egy kis lazitas allt be akkor ket kilot felszedtem es mar nem szedültem. Azelött gyakran. En mindet eszek, de mindent mertekkel. Az 56 kg- mar jo tiz eve tartom. Nem merlegezek naponta. Ha, kicsit hiztam, akkor azt a nadrag mutatja, akkor kevesebb edesseget fogyasztok.

2015. szept. 24. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!