Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek így kb hány...

Szerintetek így kb hány kg-tól szabadulhatok meg? 18/L

Figyelt kérdés

Üdv!

18 éves lány vagyok, 164 cm és 75 kg körül mozgok. 3-4 évvel ezelőtt vékony lány voltam,sosem volt gondom a súlyommal,majd az elmúlt 1,5 évben elkezdtem rohamosan hívni,bár megmondom őszintén akkor sem ettem kevesebbet és mozogtam többet,mint most. Párommal mindig együtt étkezünk,ugyanazt esszük,ugyanakkor és ugyanakkora mennyiségben,ő mégsem hízik egy dekát sem,sőt,inkább fogy,ellentétben velem.

A családunkban egyébként a nőknél egy kis genetika is van ebben,a nővérem,édesanyám és az első unokatestvéreim is ilyen idős korukban "megszedték magukat",majd saját elmondásuk szerint "ahogy jött,úgy le is ment".

Én még is szeretnék ellene tenni valamit, olvastam a 90 napos diétáról,de nem merek bele kezdeni,félek,hogy nem tudom végig csinálni és majd ötösével jönnek vissza a kg-k.

Egyelőre egy kicsit ember barátabb módszert választok,ami annyiból áll,hogy sok folyadékot iszom,nem eszem este 6 után,nem eszem kenyeret és tésztát,illetve heti 2-3 alkalommal futni vagy tornázni fogok egy órácskát.

Azért döntöttem ez mellett,mert eddig szinte csak cukros üdítőket ittam illetve tésztával kenyeret ettem este 10-kor,sportolás csak amit a suliban csináltunk heti 2 tesiórán.

Szerintetek így is fogyhatok? Ha igen akkor kb mire számíthatok 1-1,5 hónap múlva?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2015. aug. 13. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
6 után nem evés baromság, a napi összbevitel számít, nem az időpontok.
2015. aug. 13. 22:29
 2/3 anonim válasza:
Extrább üzletekben lehet kapni extrudált kenyeret azt nyugodtan eheted.
2015. aug. 17. 21:25
 3/3 Krisz85 ***** válasza:
www.sargakapszula.hu és világosodj meg első körben! aztán jöhetnek a további kérdések, A diéta van, minden más nem működik, hallgass azokra akiknek kockás a hasuk a saját erőfeszítésük miatt, valószínűleg tudnak valamit!
2015. aug. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!