Ha hétfőtől péntekig, heti 5x edző által összeállított módon edzem, szaunázom heti egyszer és mellette nem falok sokat iszom akkor hány kilótól szabadulhatok meg 1 hónap alatt? 173cm vagyok és 76kg (lány)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 20:05
1/2 anonim válasza:
(x-123)^2*pi/2*(y*p-L) képlet alapján kiszámolva, ahol x a pillanatnyi kedvem, y a te súlyod, p az edzésmód és L véletlen változó. Így az jött ki hogy havi 6.7189787 kg-tól szabadulhatsz meg. Ha nem ennyi jönne ki akkor lehet nem kellene olyan kérdéseket feltenni aminek nincs értelme, mert minden ember más.. Nem tudjuk a sportmultadat, nem tudjuk miylen az az edzés (mivel azért nem minden edző van tisztában a diéta lényegével, sőt még azzal sem hogy mi az az aerob edzés)
Leírom egyszerübben: ha felsorolod a napi étkezéseidet, és leírod azt az összeállított edzést, akkor talán tudunk is mondani valami okosat.
2/2 anonim válasza:
Nem érzitek át a dolog esszenciáját. A fogyás szép dolog, én pl. sosem kérdeztem ilyeneket, és 10 kilót fogytam eddig, és élvezem az egészséges életmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!