Milyen életmód végzésű munka lehet az enyém?
Figyelt kérdés
Kalóriabázisba ülő munka van beírva, de azért nem ülök egész nap, pl ma is 1 órát sétáltam és 3 órát a kertben töltöttem, metszettem,gyomláltam, kapáltam, gereblyéztem.
És ma még talpon leszek jó pár órát.
Be írhatom a kalóriabázisba az átlagos aktivitású munka végzést?
Azt még hozzátenném hogy van egy 2 éves gyerekem is, ő aki gondoskodik arról hogy ne üljek.
2015. júl. 31. 11:39
1/3 anonim válasza:
Reálisabb választás az átlagos aktivitású munka végzés.
2/3 anonim válasza:
Vagy beírod az ülömunkát, és a kertben, stb. töltött idöt a sport rovatban adod be, mert az nem valószínü, hogy mindennap kapálsz.
3/3 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy ülő munkát írtam be, és "rohangászós" napokon ehhez hozzáadtam 1-2 "sok sétával járó munkát".
Ugyanis úgy vagyok vele, hogy nem tudhatom, aki kikalkulálta, az mit vesz átlagosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!