Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme a következő életmódnak?
Őszinte leszek. Hajrá... Ha így gondolod.
De én mindig azt mondom, hogy soha ne mond hogy soha.......
Ez is egy életforma.
Ha gondolod csináld.
Max útközben k**úrvázól néha.
Van hangulata a folyton utazgatós, "szabad", faházban lakós és természetközelien élős elképzelésnek, de nekem fogalmam sincs a kamionosok életéről, szóval nem tudom, ez milyen formában valósítható meg.
Ellenben az olvasás, művelődés, tájékozottság szerintem fontos (ha sokfelé jársz, pláne), szerintem ha nem kötelező jelleggel állsz neki, lehet, hogy élvezni fogod :)
A rondaságra nem tudok mit írni, te tudod, hogy mennyire reménytelen a helyzet, meg hát ilyen hozzáállással + folyton úton valószínűleg nem is való neked a családalapítás (egyelőre).
De azért kívánom, hogy szeressen majd valaki téged is, és te is szeress valakit, nem jó mindig egyedül. Persze ez a valaki egy igaz barát is lehet, nem muszáj a "Nagy Ő"-nek lennie.
6
kifejtenéd mi a durva? :)
19 éves vagy, még szinte kamasz. Ha 10 év múlva is azt mondod, hogy neked nem kell család, oké.
Ha kamionozni szeretnél, akkor hajrá, sok sikert kívánok az álmaid megvalósításához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!