Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Tudsz gyors fogyási módszert?

Hanga123 kérdése:

Tudsz gyors fogyási módszert?

Figyelt kérdés

2015. júl. 14. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%
Levagod a hajadat az maris minusz akár fél kiló pld, a kezed lábad is van pár kiló percek alat leadhatol több kilónyi súlyfelesleget hajrá :-)
2015. júl. 14. 21:15
 2/16 Krisz85 ***** válasza:
77%
kedves kérdező, ha tudnánk ilyet , akkor nem lennének a földön dagadt emberek, azért vannak, mert fogyni /testzsírból!!/ nem egy könnyű feladat és sajnos sok verjtékkel, lemondással és odafigyeléssel jár, nagy akaraterő kell hozzá.
2015. júl. 14. 21:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Persze ! Ha nem eszel akkor gyorsan fogysz !
2015. júl. 14. 21:44
 4/16 anonim ***** válasza:
11%
Szarj egy jót!
2015. júl. 14. 23:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mire gondolsz gyors alatt? Mert a 10 kg/hét típusú diéták csak a mesében léteznek, meg az intenzív osztályon.
2015. júl. 15. 00:51
 6/16 anonim válasza:
Nem tudok tudományos választ adni, mivel itt megoszlanak a vélemények, de sokan mondják a gyors fogyás nem egészséges, ahogy a gyors hízás sem. Az étrend és a mozgás voltak számomra a megoldás. 190/120 voltam most meg 190/90-95. De ez nem napról ment. 1,5-2 kiló hetente már jó eredmény, és szervezetet sem terheled vele. Ha szeretsz futni, vagy bármit sportolni az hozzá segít. Vegyél vissza a szénhidrátokból, váltsd le a fehér kenyeret, inkább sovány húsokat egyél, zöldséges köretekkel vagy salátákkal, vegyél vissza a sóból- ez árt a szívednek és visszatartja a vizet is. Egyél lassabban, kisebb falatokkal. Próbáld előre eltervezni az étkezéseidet. Igyál több vizet. Nincs általános jó megoldás, én saját magamon kísérleteztem, és mostanra nagyjából tudom hogy tartsam kordában a súlyingadozást. Úgy hogy nagyjából mindent megeszek, amit megkívánok. Csak a mérték a lényeg.
2015. júl. 15. 06:25
 7/16 A kérdező kommentje:
az étrend megvan minden nap reggel natúr joghurt vacsorára kefir de az már fehér kenyérrel . A gyors fogyás nálam azt jelenti hogy 1 hónap és a testzsír felesleg eltüntetése
2015. júl. 15. 13:57
 8/16 anonim ***** válasza:
2015. júl. 15. 14:00
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. júl. 15. 16:57
 10/16 garo válasza:
100%

Szia!

Én fél év alatt adtam le 18kg-ot egy egészen egyszerű módon(csak étrend). A mozgást ezen idő alatt hanyagoltam.

Reggeli 3 tojás kenyér nélkül (magas fehérje tartalom=energia egész napra)

Ebédre bármi, hisz még hátra van a fél nap.. van idő feldolgozni. (beleértve zsírosabbnál zsírosabb pörkölt stb)

Vacsora 2 normál szelet grillezett csirkemell rizzsel vagy salátával 6 órakkor, szigorúan kis tányéron! Ahogy olvasgattam a szem a legnagyobb ellenséged. Így "becsapod" a szemed, hisz az a 2 szelet csirkemell majdnem kitölti a tányért.

Azoknak akik azt mondják, hogy ez a "6 órakkor vacsorázok" dolog egy nagy baromság. A szervezeted működését te magad állítod be (alvás, evés, ivás). Tehát nem lesz éhes a szervezet, minden csak szokás kérdése

Nem éheztem, nem vontam meg magamtól semmit és mégis nagyon jól működött.

2015. júl. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!