Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyási módszert...

Milyen fogyási módszert ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Gyorsan szeretnék leadni 15 kilót (úgy 2 hónap alatt). Ha ez számít akkor az anyagcserém elég lassú.

2012. szept. 5. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Én pont két hónap alatt adtam le 15 kilót, én koplaltam:D:D 4-5 napig nem ettem, utána muszály de utána megint megy az éhezés ^^
2012. szept. 5. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Na ez a világon a LEGROSSZABB módszer.

Persze gyors fogyást eredményez, de főként az izmokból.

Fogyni gyorsan nem szabad, mert az sokkal hamarabb visszajön, sőt több jön vissza, mint ami lement és káros az egészségre.

Megfelelően kell táplálkozni, sokszor keveset, lehetőleg sok zöldséget és fehér húst.

2012. szept. 5. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Az anyagcseréd azért lassú, mert kevés az izmod, ugyanis az izom megtartása rengeteg energiát igényel (pl. 4-5-ször annyit, mint a zsír).

Az anyagcsere gyorsasága tulajdonképpen az alapanyagcsere nagyságát jelenti, azt, hogy mennyi energiát használsz el nyugalmi állapotban egységnyi idő alatt.

Anyagcsere gyorsításra a legjobb:

- izomnövelés (súlyzós edzések)

- több, kisebb adag étkezés (napi 4-6-szor)

- 10 testtömeg kg-onként minimum napi fél liter víz

- intervallum edzés

2012. szept. 5. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!