Tudnátok nekem írni egészséges, nagyon minimálisan hizlaló, könnyen összedobható, vagy olcsó fogyókúrás ételeket?
Ma már írtam egy másik kérdésre a lecsót, de a rántotta is ilyen :)
Gyors, egészséges, olcsó. Viszont az, hogy hizlal-e, nem dönthető el egy ételről, max. azt, hogy segíti-e a fogyást. A fentiek nagyon, legalábbis az én esetemben, a tojásnál laktatóbb ételt nem ismerek. Kevés szénhidrát, sok fehérje és zsír, hormonálisan és laktatás szempontjából is igencsak jó fogyáshoz, a térfogatot pedig a mellé evett zöldség biztosítja (illetve a lecsóban eleve van).
De pl. a sült hal se rossz zöldségekkel... Vagy bármilyen normálisabb minőségű hús, ami gyorsan megsül.
Ja, lecsó és rántotta, egyszerű, finom, egészséges.
Én sokszor eszem csirkecombot, megfűszerezek egyet és betolom egy sütőzacskóban a sütőbe, semmi az egész. Nagyon finom fagyasztott zöldségköreteket lehet kapni, azokkal.
Mondjuk gondolom akkor a lecsót nem zsírban, hanem étolajban kell főzni.
Ha megeszek egymagában napközben egy fasírtot az hizlal?
Étolajban semmiképp, az nem egészséges.
Én kókuszzsírt használok, de állítólag teljesen jó az állati zsír, hiába rossz a híre. Én nem vagyok szakértő és amúgyis extrém ritkán eszem ilyesmit, engem nem érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!