Valaki használt közületek ördögnyelvet? Mi a véleményetek róla? Tenyleg használ? Fogytatok vele? Mellette ki kell alakítani egészséges, alacsony kalóriás étrendet?
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 15:40
1/6 Fishdelux válasza:
Szembe kell nézned vele, hogy csodák nincsenek. Se varázslat. Ha fogyni akarsz, egyél kevesebbet és mozogj többet. Ha több energiát használsz fel, mint amennyit beviszel, akkor garantáltan fogyni fogsz.
2/6 anonim válasza:
Első válaszoló ha nem tudsz normálisan hozzá fűzni ehhez a kérdéshez választ akkor inkább ne is törd magad.!!
3hete nem eszek este 6 után és kevesebbet is eszek 3napja kezdtem el szedni az ördögnyelvet és többet is mozgok az átlagosnál és eddig -3kg. :)
3/6 anonim válasza:
kedves 2. az elsőnek van igaza! :D arra nem gondoltál hogy ördögnyelv nélkül is fogynál 3 kg?:D
4/6 anonim válasza:
ez a 2. biztos nő mert ez fájdalmas válasz volt :D
5/6 A kérdező kommentje:
Én a 2. kommentet hasznosabbnak találtam. Megnézem, ti mikor fogytok napi 1 kg-t, ugy, hogy csak szimplán mozogtok, es jobban figyeltek a táplálkozásra. Mindig segítséget nyújthat egy kis plusz, ezért döntöttem az ordognyelv mellett. És én is úgy veszem észre hogy hasznos. :) Köszönöm a válaszokat mindenesetre.
2015. jún. 2. 11:39
6/6 kalulu159 válasza:
napi 1kg fogyás az nem azt jelenti h zsirt égettél el hanem nagy valószinűseggel viz ment ki belőled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!