Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Egészséges, pénztárcabarát...

Egészséges, pénztárcabarát receptek ebédre?

Figyelt kérdés
Olyan bevált recepteket szeretnék, amelyek szénhidrátszegények és nem túl drágák(lehet bármilyen zöldség, túró, hús, belsőség).
2015. júl. 14. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Lecsó.
2015. júl. 14. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
lecso ha csak nincs a kertben paprikad es paradicsomod annyira nem olcso, meg most is eleg draga kilojuk..en inkabb husba invesztalnam a penzt..ugyis a feherje a lenyeg
2015. júl. 15. 07:27
 3/5 A kérdező kommentje:

én továbbra is receptötleteket várok...

drága élelmiszer számomra pl. szálka mentes halfilék

2015. júl. 15. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:

#2: De, most már elég olcsó a paradicsom és paprika, ha eszem egy lecsót, az úgy 100 ft ára zöldség, az sok?

Fehérje edig elég sok van az enyémben, mivel tojással eszem. De van, aki hússal eszi, választás kérdése.

2015. júl. 15. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Cukkinis csirkemell:

A felkockázott húst hagymán megpirítod, sózod, borsozod, majd mehet rá a felkockázott cukkini, aminek csak pár perc kell, felaprított kapor, ha szereted és némi tejszín. Én barna rizzsel szoktam enni.

Egyik összetevő sem túl drága:

csirkemell: 1300 Ft/kg, 1 adag kb. 15 dkg: 200 Ft

Cukkini: 200 Ft/kg, 1 adag kb. 10 dkg: 20 Ft

Kapor: 50 Ft

Tejszín: 2 dl 150 Ft, ebbe elég 1: 75 Ft

Rizs: 300 Ft 1 kg, 1 főre kb. 5 dkg kell, de legyen 10: 30 Ft.

Hagyma, só, bors elenyésző.

Vagyis 1 adag kerül kb. 300 Ft-ba.

Remélem mindent jól számoltam, kicsit még korán van :)

2015. júl. 16. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!