Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Melyikre támaszkodjak?

Melyikre támaszkodjak?

Figyelt kérdés
Kalóriaguru-n, illetve bodybuilder.shop-on szoktam számolgatni a kalóriát/fehérjét/zsírt/ch-t. Viszont amikor megveszek valamit (pl.:csirkemell filé) teljesen más értékek vannak megadva a terméken, mint az előbb említett oldalakon. Így persze felborul az egész számítás. Most akkor melyiket nézzem?

#diéta #étrand
2015. máj. 7. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy a csirkemell filének változna a proteintartalma... Amúgy természetesen ha a te sovány túródon más értékek vannak megadva, azzal számolj.
2015. máj. 7. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, a csirkemell pont elég egyértelmű, azt hiszem. Még én is tudom, hogy huszonpár gramm fehérje és a többi leginkább víz... Pedig a csirkemell az, amit soha, semmiképp nem eszem.

Más esetekben előfordul az ilyesmi, igen. De főleg a nettó és bruttó szénhidráttartalomnál szoktam ilyesmivel találkozni.

2015. máj. 7. 23:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Az egyik internetes kalóriatáblázat szerint.

100g csirkemell filé: 24,7 g fehérje, 1 g zsír, 0,5 g szénhidrát, 109,8 kcal energia. A penny-ben vásárolt csirkemell filén lévő tápérték adato (100 gramm): 43, 6 g fehérje, 15 g zsír, 0,2 g szénhidrát, 310 kcal energia

2015. máj. 7. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha Pripjatyból importálták, reális, amúgy hatalmas hazugság, és nyugodtan az orruk alá lehetne dörgölni.
2015. máj. 8. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Kiegészíteném azzal, hogy a csirkemell sovány hús, pont az a lényege, hogy elenyésző rajta a zsír. Akkor mégis mi ez a 15g? Nevetséges az az egész csomagolás, ahogy van.
2015. máj. 8. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!