Ezekközül melyikre menjek hogy fogyjak? Fontos! Vagy mit csináljak?
A jóga órák 600ftba kerülnek. Van hatha, gerinc és stresszoldó jógánk.
A bérlte ára 5400Ft, 10 alkalmas. Van lehetőség kipróbálásra is, így az első óra ingyenes.
Van Pilates óránk is, ahol az árak szintén ugyanezek.
Ezektől nem feltétlenül fogsz fogyni, aerobiktól, futástól és bicajozástól sem feltétlenül. Ha sokat eszel, akkor ezektől izmosodni fogsz, de fogyni nem. Csak akkor fogsz fogyni, ha KEVESEBB KALÓRIÁT VISZEL BE, MINT AMENNYIRE SZÜKSÉGED VAN.
Ez az egyedüli út, amikor nyilván besegít a sok mozgás, de attól alapvetően nem biztos hogy fogysz. A biztos út a diéta + mozgás.
Ennek feényében tehát érdemes olcsót választani, mert mindegy mit csináész, ha mozogsz. Fuss vagy bicajozz, de CSAK DIÉTA MELLETT, különben ha sokat eszel, akkor izmosodni fogsz, nem fogyni.
Jahm én mikor alig ettem és közben bringával jártam be a melóhelyre meg vissza, nekem nem tűnt fel semmi, csak egy haverom szólt be nekem 1 hét mulva, mikor taliztunk, hogy:
Szia, jé hova tűnt a melled? Ezek szerint fogytam :D
Olyan edzést nézz,ahol minimum 5-600 kalóriát elégetsz egy óra alatt.A jógát nem írtad,hogy milyen fajta,ezért gondolom tipikus női jóga.1óra/200kal,a pilates is kb ennyi.200 kalória kb 1 túrórudi.
Spinningelni menj,vagy olyanra,ahol biztosan megmozgatnak leizzadásig 180as pulzusig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!