Milyen az étrendem? Nem lesz kevés a szénhidrát bevitel?
Te érzed, jó lesz-e Neked így. Én nem is gondolhatok zabpehelyre, szénhidrátbomba. Ma bátor voltam és paradicsomlevest ettem, de úgysem való nekem az extrém kevés szénhidrát.
Napi 40-50g ch nekem ideális (de ezt a korszakot hosszú mérsékelt szénhidrátbevitel előzte meg, hipphopp nem ment), jobbára zöldségből és magokból jön, így is oda kell figyelni, egy csomó zöldség kvázi tiltólistás. Rengetegen élnek ezen a szintén és rengetegen jóval alatta. Életmódszerűen nyomják, tömegelnek, szálkásítanak, meg minden.
De nem mindenki érzi jól magát így s ezen a szinten azért fontos, hogy ne együnk túl sok fehérjét.
De zöldségből rengeteg szénhidrátot be lehet vinni (az én szemszögemből legalábbis), nekem olykor kifejezetten kihívás nem 100-150g-ot, hanem 30-40-et... Mindezt hüvelyesek nélkül. Miközben a szénhidrát nem eszenciális tápanyag, de természetesen sokszor jól jön.
Életmód, egyéni jellemzők és egyebek döntenek, mi a számunkra ideális szénhidrátbevitel. Meg is lehet szokni a keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!