Melyik a rosszabb fogyókúrázó embernek, a kenyér/zsömle, vagy tepertő?
Húúú, de tudományosak vagytok....
Csak csendben jegyezném meg, hogy a legújabb kutatások (divat!!!) szerint a teljes kiőrlésű, meg a hántolatlan (pl. rizs) kifejezettem toxikus és egészségtelen.
Meg a tepertő is, főleg egy epekövesnek...
Előző, ez így általánosan nem igaz. Rám igen, de a legtöbbekre nem. Ha mindenki éhes lenne a szénhidráttól, akkor miért szénhidrátosan enne szinte mindenki, akkor is, ha fogy? Van, aki prímán jóllakik gyors szénhidráttal, majd ledolgozik 8 órát fizikai munkában, majd hazateker, részben emelkedőn... Én pedig csak éhesebb leszek fél kiló tk kenyértől. Nagy a szórás.
Annyi igaz, hogy sokan hamar megéheznek gyors szénhidrát után és általánosan a szénhidrát kevésbé laktat, mint a zsír s pláne, mint a fehérje. De egyénszinten ez már sokszor nincs így. Amúgyis kevesen esznek magában kenyeret, ami árnyalja a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!