Tejfol vagy liszt a rosszabb (hizlalobb), ha levest csinalok rántással?
1. A levesekbe nem kell sem liszt, sem rántás.
2. A rántásba lisztet kell tenni, tejfölt soha
Fogalmam sincs (s tartok tőle, hogy meg nem mondja ezt tutira senki, hogy Te melyiktől hízol nagyobb eséllyel, sőt ez a mennyiségen is múlik), én mindkettő helyett olajos magvat használok, bár tejföl helyett többnyire semmit.
Szerintem csak jobb lesz, ha kihagyja ezeket az ember, viszont akárhogyan is csinálod, valószínűleg nem a levestől fogsz hízni vagy nem fogyni. Max. ha nagyon sokat eszel belőle, bár levesből azt se könnyű.
Az egész étrended számít, az ilyen kiragadott pontokkal nehéz mit kezdeni.
simán találsz rántás nélküli recepteket, ha komolyan gondolod a fogyást...
de teljes kiőrlésű lisztből 1-2 evőkanálnyi, és mondjuk tejföl helyett zsírszegény joghurt néha belefér, és hidd el, ezekkel is pontosan ugyanolyan lesz az étel (próbáltam)
Nem azért, de ha 3 liter levesbe 2-3 evőkanál liszt van, az nem nagy durranás ám. Szerintem simán elfér. Én nem tudnék minden lisztet és összes cukrot megvonni magamtól, mert már nem tudnék mit kitalálni enni!!!
Csak hús és zöldség 3-4 nap megenném aztán hányingerem lenne tőle.
Én ma ettem ebédre 2 szelet pizzát a zöldség leves után, de ma már csak gyümölcsöt és vizet. Szóval nem érdekel, legfeljebb lassabban fogyok, de legalább jóízűen eszem meg azt a keveset amit megengedek magamnak.
Aztán felőlem mindenki csinálja úgy ahogy akarja, de én úgy vagyok vele amit megeszek azt jóízűen egyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!