Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Nyárig le szeretnék dobni kb...

Nyárig le szeretnék dobni kb 10kg-ot. Valaki elolvasná a tervemet?

Figyelt kérdés

Szóval havi 3-4kg szerintem teljesen reális elvárás önmagamtól.

Korábban már leadtam 8at, ősszel, így:

Heti 2-3 alkalom kocogás ( Margitsziget - kör ) kb 40-45 perc alatt.

Cukros üdítő helyett ásványvíz.

Délelőtt kifli,zsemle és kenyér helyett 2db teljes kiőrlésű kifli.

Napközben csirkemell,zöldségek,rizs és nem túl hízlaló főtt ételek néha-néha, de inkább a csirkemell ,több féle képpen elkészítve.

Este zsírszegény túró és light jughurt. ( magában nem bírom megenni a túrót)

Ezt nem napi 3 étkezésre elosztva,hanem olyan 4-5re.

Néha pár főtt tojás.

Úgy tudom,a gyümölcs nem jó diéta alatt,így azt is csak néha.

Napi egy pohár facsart narancslé belefér? Kb. 3 narancsból. Betegeskedtem idén már sokat és jól jön a C- vitamin,na meg szeretem is.

Kondira nincs időm meg pénzem, suli mellett dolgozom,így örülök,ha a heti 3 kocogást be tudom iktatni.

Emelett munkában állnom kell és hétvégente egyik nap altalában, ha az időjárás is engedi,kirándulok.(hegyekben)

Ja meg jön a jó idő,egy kis bringázást is beiktatok majd. :)

Így sikerülhet? Esetleg valakinek valami tipp még az étrendhez?

Köszi előre is!:)

2015. febr. 16. 16:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
2015. febr. 17. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem számolod a kalóriáid "mert nincs időd rá" (kritikusan fontos a fogyásban), de este hat után nem eszel (ami egy rég megdöntött értelmetlen hülyeség).

Csak én nem látom a logikát ebben?

2015. febr. 17. 15:30
 13/14 A kérdező kommentje:
176cm 81kg
2015. febr. 17. 17:01
 14/14 anonim válasza:
az étrend jónak tűnik, de a vitaminokat és ásványi anyagokat ne hanyagold el, a gyümölcs nem megfelelő a pótlásra mert messze nincs benne annyi mint kéne
2015. febr. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!