Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire változna meg a párod rólad alkotott véleménye, ha elolvasná az összes itteni kérdésedet és válaszodat?
Egyszer rájött az egyik nevemre. Volt sok amin röhögött de volt egy kisebb veszekedés is :)
Aztán rájött,jobb is ha nem tudja milyen néven vagyok :D
szereti olvasni a válaszaim :) szerinte egész értelmes, hosszan kifejtett, összeszedett véleménnyel szoktam lenni. mondjuk, hozzátartozik az igazsághoz, hogy egy véleményen vagyunk általában a lényegesebb dolgokban, tehát nagyon mit gondolnia nincs rólam.
kérdéseket meg nagy ritkán írok ki, néha nem örül neki, mert a párkapcsolati nézeteltéréseinket miért idegenekkel válaszoltatom meg, itt mindenki arra szavaz, hogy szakíts, akármi is van, tehát értelmetlen, de szerintem néha jól jönnek kívülállók válaszai, szemléletmódja, véleménye. már a "szerintem szakítsatok" szintű válaszokon túl.
de a véleménye nem változott meg rólam sem az után, hogy elolvasta néhány válaszom, sem azóta, amikor néha belenéz. miközben írom pl. azon szokott mosolyogni, hogy milyen hülye kérdések vannak itt :D
22/l (29/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!