170 cm,100 kg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem kell a "fúj hogynézel ki komment". Valamit kezdeni akarok magammal, mit tornázzak? A lábam nehezen bírja a súlyt, futni nem nagyon tudok. Próbálom elhagyni a krumplit de nagyon nehéz, milyen körettel helyettesítsem? Miket esztek hús mellé? A tartármártás szh szegény? Miket tornázzak kezdetben? Köszönöm! 23L2015. febr. 1. 16:03
11/18 anonim válasza:
20 km? És? Az max 40 perc busszal ne szórakozz már. A disznótor meg elég szar kifogás mivel csak télen szokott lenni. :D
12/18 A kérdező kommentje:
Ha nem járnék mellette egyetemre, talán járható is lenne. De semmi gond, a tied is egy hozzáállás, csak negatív. Nem láttad gondolom, hogy nem kikerülni akarom a dolgokat, hanem helyettesíteni mással. Szép napot...
2015. febr. 1. 19:24
13/18 anonim válasza:
Egyenlőre arra kéne ráállnod, hogy elkezdj odafigyelni az étkezésre. Nagyon tudom ajánlani a paleolit táplálkozást. A krumpli helyett egyél salátát (nagyon sokféle saláta van, amit könnyű elkészíteni). És még arra is érdemes odafigyelni, hogy MIKOR eszel! Ez is nagyon fontos. A napi ötszöri étkezés a jó, és 3 óránként kéne enni. És egy kis esti fél vagy egyórás séta kezdetben elég, szerintem. Remélem tudtam segíteni :)
14/18 A kérdező kommentje:
Igyekezni fogok! :) Ma ebedre salatat ettem es csirkemellet :) delutan pedig mozgok!
2015. febr. 2. 13:21
15/18 bonika2 válasza:
Valamilyen szinten sorstársak vagyunk.Én 25 évesen 164cm magassággal 92 kg voltam. Összegyűjtöttem mindenféle kalória táblázatokat és ebből számoltam ki a napi 1200 kalóriát ennyit ettem. Mellette szoba bicikliztem és Norbi duci tornájára tornáztam.5 hónap alatt 27 kg-ot adtam le.Először nagyon nehéz volt, de amikor láttam az eredményt ami heti 2 kg minusz volt már nem is bírtam máshogy enni.Azóta eltelt 15 év és viszonylag jól tartom a súlyom most 70 kg vagyok. Mindig figyelnem kell mit eszek, de már nem kell számolnom a kalóriát.Meglátod neked is sikerülni fog csak ne add fel.Sok sikert kívánok !
16/18 anonim válasza:
Nem kell rögtön futással kezdeni. Először csak sétálj nem olyan nagy távokat, majd egyre nagyobbakat aztán ha úgy érzed válthatsz gyorsabb sétára aztán futásra. Emellett egészségesen kell étkezned aztán ha ezek megvannak minden adott a fogyásra.
Örülök ha segíthettem :)
17/18 anonim válasza:
Nem kell az étrendedet lehelyettesíteni...Az számit hogy sokat edz!!Például felülés,gugolás,futás(olvastam hogy nem nagyon birod de ha naponta 400m-et megprobálsz 2-3 hetente növelheted 50-100 al ahogy birod akkor hozzászoksz) edzés elött félórával nem árt ha megiszol valamilyen gyümölcs turmixot.Súlyal is edzhetsz csak ne naggyal.Az a lényeg hogy szálkásítson.Pl fekvenyomva 20 kg vel 10x8. akkor eggykezes súlyzókra is van nagyon sok szálkásitő gyakorlat...(ha megfogadod a tanácsom utána nézel picit(13L 65kg kockahas(2 éve edzek))Sok Sikert!;)
18/18 anonim válasza:
Szia, hogy vagy, kérdező, hogy haladsz? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!