Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 160 grammos diétával kinek...

160 grammos diétával kinek sikerült fogyni?

Figyelt kérdés
160 cm és 85 kg vagyok, 30 éves, kiderült nemrég, hogy PCOS és IR betegségem van. 20-25 kg-ot le kellene adnom.

#fogyás, diéta, szénhidrát,
jan. 11. 10:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Önmagában semmit nem ér fogyás szempontjából-

Ha fogyni akarsz, akkor kalóriadeficit szükséges, a CH.tól függeltenül

jan. 11. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha szigorúan tartod és a chk minőségére figyelsz, akkor sokat. Én 40kgt adtam le 10 hónap alatt.
jan. 11. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Nézd mellette a kalóriákat is, és akkor ok.
jan. 11. 12:03
 4/12 anonim ***** válasza:
46%

Kaloriadeficittel tudsz fogyni. Én 1700 kcal/nap diétával fogyok. A CH bevitelem 150-200 g/nap, nem eü okból, csak egyszerűen ennyi fér bele.

Hogy mennyit tudsz fogyni, az attól függ, hogy mekkora kalóriadeficitet tudsz tartani.

jan. 11. 12:17
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Mivel általában a szénhidrát-korlátozás húzza magával a többi tápanyagot is, kalória-deficithez szokott vezetni, ergó fogyni fogsz tőle (a kalóriadeficittől). Addig fogsz fogyni, míg ez a deficit fennáll. Egyébként nem is csak a ch korlátozás miatt van, a sima odafigyelés meg hogy a beosztott, előírt étkezések miatt nem fogsz itt-ott bekapni egy falatot pluszban, az is hozzásegít. Az előírt étrend összetétele pedig segít csökkenteni az éhséget.
jan. 11. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
5-ös: ez éppen fordítva igaz, ha valaki kevesebb ch-t fogyaszt, akkor másból (föleg zsírból)visz be többet, azaz nem fogy, hanem hízik
jan. 11. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
#6, lehet hogy van ilyen is, de én úgy tudom, hogy nem ez a tipikus reakció.
jan. 11. 15:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Én 1x 35 kilót. 1x 15 kilót fogytam vele.

Mindig visszajött. Annyira kötött diéta, hogy ahogy nem figyelsz,számolsz,eszel pontosan,időben,rögtön borul minden.

jan. 11. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem sikerült. Hiába ettem kalóriában is sokkal kevesebbet, hiába vàlogattam meg mit eszek, hiába méricskéltem grammra mindent, hiába figyeltem a minőséget. Hiába éheztem.

Amúgyis magyar baromság. Sehol máshol nincs ez a 160gos sablon marhaság amit mindenkire rá akarnak húzni. Egyénileg kell a cht beálítani.

Én végül egy profi dietetikus tanácsai alapján, eleinte 80-100g közötti ch mennyiséggel fogytam,( a kalóriám 2000-2300 közt mozgott,én ennél kevesebb kcallal nem bírom, zombi vagyok és minden bajom van) később már javult az állapotom valamennyit és a ch keretet kitolhattam 130grammig. Mai napig általánosságban nem eszek ennél többet, inkább picit kevesebbet. Sokat segített a fogyásban, az étvágyam hamar megváltozott, mióta kevesebb szénhidrátot fogyasztok, hamarabb jóllakom és ritkábban vagyok éhes. Nem is vizesedek szerencsére. Lefogytam. Már súlyt tartok egy ideje. A diéta és a sport, mint életmódrendszer, megmaradt.:)

jan. 15. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Én 80h chtól éhenhalnék és folyamatosan hypoznék.
jan. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!