160 grammos diétával kinek sikerült fogyni?
Önmagában semmit nem ér fogyás szempontjából-
Ha fogyni akarsz, akkor kalóriadeficit szükséges, a CH.tól függeltenül
Kaloriadeficittel tudsz fogyni. Én 1700 kcal/nap diétával fogyok. A CH bevitelem 150-200 g/nap, nem eü okból, csak egyszerűen ennyi fér bele.
Hogy mennyit tudsz fogyni, az attól függ, hogy mekkora kalóriadeficitet tudsz tartani.
Én 1x 35 kilót. 1x 15 kilót fogytam vele.
Mindig visszajött. Annyira kötött diéta, hogy ahogy nem figyelsz,számolsz,eszel pontosan,időben,rögtön borul minden.
Nekem nem sikerült. Hiába ettem kalóriában is sokkal kevesebbet, hiába vàlogattam meg mit eszek, hiába méricskéltem grammra mindent, hiába figyeltem a minőséget. Hiába éheztem.
Amúgyis magyar baromság. Sehol máshol nincs ez a 160gos sablon marhaság amit mindenkire rá akarnak húzni. Egyénileg kell a cht beálítani.
Én végül egy profi dietetikus tanácsai alapján, eleinte 80-100g közötti ch mennyiséggel fogytam,( a kalóriám 2000-2300 közt mozgott,én ennél kevesebb kcallal nem bírom, zombi vagyok és minden bajom van) később már javult az állapotom valamennyit és a ch keretet kitolhattam 130grammig. Mai napig általánosságban nem eszek ennél többet, inkább picit kevesebbet. Sokat segített a fogyásban, az étvágyam hamar megváltozott, mióta kevesebb szénhidrátot fogyasztok, hamarabb jóllakom és ritkábban vagyok éhes. Nem is vizesedek szerencsére. Lefogytam. Már súlyt tartok egy ideje. A diéta és a sport, mint életmódrendszer, megmaradt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!