Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 170 cm,100 kg. Mit tegyek?

170 cm,100 kg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem kell a "fúj hogynézel ki komment". Valamit kezdeni akarok magammal, mit tornázzak? A lábam nehezen bírja a súlyt, futni nem nagyon tudok. Próbálom elhagyni a krumplit de nagyon nehéz, milyen körettel helyettesítsem? Miket esztek hús mellé? A tartármártás szh szegény? Miket tornázzak kezdetben? Köszönöm! 23L

2015. febr. 1. 16:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

semmiképpen ne fuss, mert nagyon durván megterhelnéd a térded, bokád.

én az úszást javaslom, ha meg túl szégyenlősnek érzed magad a súlyod miatt, akkor ennyit tudok mondani: vagy egy év szégyenlősség az usziban, vagy még 60 év szégyenlősség myaranta a strandon. egyértelmű szerintem a döntés.

egyébként krumpli helyett SALÁTA. a saláta mindig jó választás. plusz kipróbálhatsz reggelire kis gyümölcsös smoothie-kat, amik baromi finomak és turmixok, vagyis nem is néz ki egészségesnek, csak szép és finom:D szóval nem lesz olyan rézésed, hogy ajne ez kecskekaja. egyébként csirkét és pulykát egyél, semmi pörkölt, fasírt, rántott hús. zsírban sült kajákat ne egyél, inkább süsd a cuccokat a sütőben. főtt tojást is ehetsz salátával, baromi finom és egészséges is, tele fehérjével. dresszingeket ne nyomj a salira, vagy ha muszáj akkor minimálisat. helyette oliva vagy szezámmagolajjal öntsd le egy kicsit, attól finom is lesz, plusz még mindig jobb, mint a dresszing. garnálarákot és halat is ehetsz, de ha nem bírod a tengeri kajákat, akkor sajna ez kiesik. a csirkét is sokféle módon elkészítheted, ha gondolod írj és küldök recepteket.

ha van kérdésed, nyugodtan írj, mert szinte már szakértő lettem ebben a témában, ugyanis mindennek utánanéztem. (térek át éppen az egészséges életmódra, fogyni akarok kb 10 kilót:D)

16/L

2015. febr. 1. 16:11
 2/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok: a tartármártás, majonéz, ketchup, mustár felejtős. egészségtelen, de a legjobban a majonéz, vagyis a tartármártás is!
2015. febr. 1. 16:12
 3/18 anonim ***** válasza:
35%

Kerlek meselj arrol, hogy miert nehez elhagyni a krumplit meg a magas szenhidrattartalmu eteleket? Ha nincs onuralmad, probalkozhatsz barmivel, csak hizni fogsz.

Mozogni marpedig muszaj, ha a futas nem megy, gyalogolj.

2015. febr. 1. 16:12
 4/18 anonim ***** válasza:
utolsonak: ha rossz szokások rabja leszel sok éven keresztül, akkor igenis nehéz elhagyni azt a szokást. a cigizők sem egyik napról a másikra teszik le a cigit, ugyanígy a drogról sem lehet hipphopp leszokni. az egészségtelen ételekkel ugyanez a helyzet, időbe telik, mire teljesen egészségesen tud táplálkozni az ember. eleinte teljes krumpliköret helyett, fele krumpli, fele saláta, később pedig már csak saláta. fokozatosan kell változtatni, csak akkor lesz sikeres.
2015. febr. 1. 16:15
 5/18 A kérdező kommentje:
mert szeretem az ízét, ilyen egyszerű... változtatni akarok, csak tippeket várok, főleg hogy milyen tornagyakorlatokkal kezdjek, és mennyit, ill. milyen szh szegény ételeket egyek. A hasznos hozzászólásokat köszönöm! :)
2015. febr. 1. 16:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Az uszas jo dolog az etrendet meg mar szinten leirtak. Menj vagy koran vagy keson uszni igy elkerulod a tomeget. :) Es eleinte tenyleg ne fuss. A kaja tuti kicsit dragabb lesz, de a tudat, hogy egeszsegesen elsz es fogysz megeri. Pl. Egy kilo kenyer kb 300 egy kilo banan 400-500 egy kg paradicsom kb 500 de ha kell akkor kell. :)
2015. febr. 1. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:

azert a friss zoldseg es csirke meg mindig olcsobb, mint egy mcmenu a mekiben, jo kis dupla uditovel:D

plusz a gyorsfagyasztott eteleknel is olcsobbak a friss dolgok. ha a pénzen aggódsz, akkor számold ki, hogy miből mennyit vegyél. tehát pl epret szezonban vegyél, málnát s most. (vagy fagyasztottat) a zsírszegény tej sem drágább a simánál, szóval azt is simán vehetsz.

2015. febr. 1. 16:38
 8/18 A kérdező kommentje:
ha nem áll módomban úszni, milyen tornát javasoltok?
2015. febr. 1. 16:38
 9/18 A kérdező kommentje:
ne értsetek félre, én nem a mekiben felnövős fajta vagyok, épp hogy a falusi kislány, akiknél 2 hetente disznótor volt, van, és 20 km-re van uszoda... ettől függetlenül nem a pénz számít hálistennek, megengedhetem magamnak, csak kérlek segítsetek, hogy mit! :)
2015. febr. 1. 16:40
 10/18 anonim ***** válasza:
Setalj a seta nagyon jo tuzz ki egy celt ameddig elszeretnel menni es menj . En ugy csinalom mikor unatkozok es mar csak a kaja jar az eszembe feloltozok es irny setalni . Otthol is lehet tornazni tancolni tegyed be a kedvenc zeneid es tancolj , vagy az interneten vannak aerobik videok azok is jok vagy ha van biciklid , bicikliz . Szombaton buli menj el szorakozz es tancolj persze nem elegendo de az is nagyon jot tesz . Tapasztalat :)
2015. febr. 1. 17:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!