170 cm,100 kg. Mit tegyek?
semmiképpen ne fuss, mert nagyon durván megterhelnéd a térded, bokád.
én az úszást javaslom, ha meg túl szégyenlősnek érzed magad a súlyod miatt, akkor ennyit tudok mondani: vagy egy év szégyenlősség az usziban, vagy még 60 év szégyenlősség myaranta a strandon. egyértelmű szerintem a döntés.
egyébként krumpli helyett SALÁTA. a saláta mindig jó választás. plusz kipróbálhatsz reggelire kis gyümölcsös smoothie-kat, amik baromi finomak és turmixok, vagyis nem is néz ki egészségesnek, csak szép és finom:D szóval nem lesz olyan rézésed, hogy ajne ez kecskekaja. egyébként csirkét és pulykát egyél, semmi pörkölt, fasírt, rántott hús. zsírban sült kajákat ne egyél, inkább süsd a cuccokat a sütőben. főtt tojást is ehetsz salátával, baromi finom és egészséges is, tele fehérjével. dresszingeket ne nyomj a salira, vagy ha muszáj akkor minimálisat. helyette oliva vagy szezámmagolajjal öntsd le egy kicsit, attól finom is lesz, plusz még mindig jobb, mint a dresszing. garnálarákot és halat is ehetsz, de ha nem bírod a tengeri kajákat, akkor sajna ez kiesik. a csirkét is sokféle módon elkészítheted, ha gondolod írj és küldök recepteket.
ha van kérdésed, nyugodtan írj, mert szinte már szakértő lettem ebben a témában, ugyanis mindennek utánanéztem. (térek át éppen az egészséges életmódra, fogyni akarok kb 10 kilót:D)
16/L
Kerlek meselj arrol, hogy miert nehez elhagyni a krumplit meg a magas szenhidrattartalmu eteleket? Ha nincs onuralmad, probalkozhatsz barmivel, csak hizni fogsz.
Mozogni marpedig muszaj, ha a futas nem megy, gyalogolj.
azert a friss zoldseg es csirke meg mindig olcsobb, mint egy mcmenu a mekiben, jo kis dupla uditovel:D
plusz a gyorsfagyasztott eteleknel is olcsobbak a friss dolgok. ha a pénzen aggódsz, akkor számold ki, hogy miből mennyit vegyél. tehát pl epret szezonban vegyél, málnát s most. (vagy fagyasztottat) a zsírszegény tej sem drágább a simánál, szóval azt is simán vehetsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!