Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hány hét után indul be a fogyás?

Hány hét után indul be a fogyás?

Figyelt kérdés

Már fél éve diétázom. Eleinte elhagytam a kenyeret, tésztát, mindenféle lisztes dolgot, és a cukrot. Viszont a napi teendőimen kívül nem mozogtam. Csirkemellet, rizst, és tojást ettem csak, zöldségekkel, nem hatalmas adagokat. Mai napig nem értem, de kb egy dekát nem fogytam. Itt GYIK-en javasolták, hogy kezdjek el mozogni, valamint ismerősöm tanácsára, mostmár rizst sem eszek, csak párolt zöldséget, v nyersen. 3 hete így étkezem, valamint heti 3x futok, alkalmanként kb 1,5 2km-t.Szénsavmentes ásványvizet iszok, napi 3L-t. Viszont még mindig nem fogytam semmit. Másnál meg olyan hamar beindul. Egyébként 70 kiló vagyok, ha 15-20-at le tudnék adni, már egészen biztosan nagyon vékony lennék. Ránézésre nem vagyok elhízva, inkább csak jó hú

sban vagyok. De úgy érzem, ez a felesleg, elég nagy ahhoz, hogy beinduljon hamar a fogyás, nem? :/

2015. jan. 17. 19:07
 1/8 anonim válasza:
100%

Ahogy így leírod a következőket tudom javasolni:

- Menj el dokihoz. Lehet, hogy pajzsmirigy problémád van és hiába változtatsz étrenden, a szervezeted továbbra is raktároz és a hormonok játszanak veled.

- Növeld a mozgást. Ha heti 3* már lefutod az 1,5-2-t akkor van egy fix állapotod amit növelni kell. A szervezetnek nem elég egy állandó terhelés, ahhoz hogy beinduljon a fogyás, próbálj minden alkalommal pár száz métert növelni és hetek alatt jobb állóképességed lesz. 3-5 km-t fél óra alatt le lehet kocogni, így az idő nem lehet akadály és túl nagy bemelegítést sem igényel. 10-15 perc elég.

- Igyál zöld teát, az segít, hogy a vízfogyasztás ne akadjon meg benned, bár a fehér lisztet már elhagytad a fentiek szerint, szóval nem kéne bent rekednie. De a tea jótékonyan hat az anyagcserére. És nem csak a bélmozgásra gondolok, hanem az összes sejtre...

Ezeket úgy mondom, hogy én is 70 kg vagyok és még 10-et fogyni szeretnék. Eddig 13-at adtam le és én is csak 1-2 km között tudtam futni. Azóta már 5-nél járok és most tavasszal akarom tovább növelni.

Sok sikert! :)

2015. jan. 17. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, megfogadom a tanácsod :) Egyébként pajzsmirigyemmel nincs baj, mert megnézettem, mikor 3 hónap alatt nem fogytam sehova:)
2015. jan. 17. 19:51
 3/8 anonim válasza:

Nekem sokat segített a www.kaloriabazis.hu honlap.

Nem bonyolult dolog (sőt), kb. hobbivá vált, amíg használtam.:)

És közben lefogytam 8 kilót 2 hónap alatt. Azóta tartom.

Nézd meg, szerintem megéri!. ;)

2015. jan. 18. 17:12
 4/8 anonim válasza:

Ja, és a futás mellet nagyon jó még az úszás, főleg a gyors- és a hátúszás.

(előző kommentelő vagyok)

Én is kívánok sok sikert! :)

2015. jan. 18. 17:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Egyébként ismerem az oldalt, fel is vagyok regisztrálva, de eddig sose követtem rajta nyomon mit ettem és mennyit. De aszt hiszem belekezdek :D
2015. jan. 18. 19:51
 6/8 A kérdező kommentje:
azt*
2015. jan. 18. 19:51
 7/8 Manka68 válasza:

A zöldségeket is nézd meg, mennyi szénhidrátot tartalmaznak. Pl répa, kukorica, a hüvelyesek elég sokat. Az sem mindegy, mikor eszed, és hány étkezésre van elosztva a napi szénhidrát mennyiség. Gyümölcsökkel hogy állsz? Mit és mennyit eszel belőle?

És még egy kérdés, ha nem baj : mi volt az a pajzsmirigy érték, amit a doki jónak ítélt?

2015. jan. 20. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát a normál felett volt kicsit de most nem tudom megnézni mert nincs nálam a papír. Gyümölcsöt egyatalán nem eszek a fruktóz miatt.
2015. jan. 21. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!