Ez így jó lesz?

Figyelt kérdés

Magasság: 162 cm, súly: 65 kg, kor: 27 év, nem: nő.

Cél: 52-55 kg.

Sport: heti 4x éhgyomorra 25 perc intervallum edzés. Majd este 40-60 perc teljes test edzése.

Diéta:

1: 40 g zabpehelyből zabkása

2: 1 főtt tojás, 1 alma

3: grill csirkemell/hal/máj/comb/tarja, 50 g barnarizs, vegyes nyers saláta.

4: körözött, 2 wasa kenyér, paprika

2014. okt. 20. 13:55
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem jó:) a zabpehelybe tehet PICI fahéjat-kókuszreszeléket-mazsolát hogy ne legyen unalmas vagy diót-mandulát de vigyázz mert ezek olajosak (amúgy én is pont 40grammot szoktam és ezek variációival)

az alma is okés csak délután 1max2 után már ne egyél gyümölcsöt:)

vacsorára én a sok fehérje miatt (szintén edzek súlyzó+kardio) fasten natur joghurtot szoktam meggle light túróval összekeverni

édességnek pedig fehérjeport szoktam joghurtba ("puding" lesz belőle) vagy ha reggel is édeset kívánok akkor 40gramm zabpehely őrölt vagy sima és azt felengedem vízzel hogy ellepje majd megmikrózom (ekkor felszívja) és abba bele egy adag fehérje:)

de ez csak tipp

és kitartás:)

2014. okt. 20. 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:
ja és én: L/19 160cm 50kg
2014. okt. 20. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!