Nem gond hogy megett egy zsomlet az ebedem melle?
Figyelt kérdés
mar tobb ming egy honapja nem fogyasztok pekarut de most nagyon megkivantam.nem csuszok vissza a regi szokasaimba.2014. okt. 15. 11:26
1/9 anonim válasza:
hát ez rajtad mulik, mennyire nagy az akarat erőd, ezt csak te tudod megmondani
2/9 anonim válasza:
Megis mibol gondolod, hogy ezentul tobbe nem fogod megkivanni es nem tersz vissza a regi szokasokhoz?
Sajnos minel tobb finomitott szenhidratot eszel annal nehezebb nemet mondani rajuk. A vercukor szelsoseges ingadozasa miatt meg jobban ehes leszel es meg tobb cukrot fogsz kivanni.
Ha nagyon szeretnel valami pekarut enni, akkor szoritkozz a teljes kiorlesu termekekre, azok kevesbe emelik meg a vercukrot. Persze abbol is csak keveset erdemes enni.
3/9 A kérdező kommentje:
azert kivantam meg mert pirosbetus napjaim vannak ha erted..onnan tudom hogy nem esem vissza hogy nyarra ugyan azt a not akarom latni a tukorbe mint gyerek elott.szamomra ez fontos!
2014. okt. 15. 14:28
4/9 anonim válasza:
Ha rendesen diétázol,és ritkán szoktál bűnözni,akkor egy zsömlétől még nem dől össze a világ! :) Én 15 kg-ot fogytam,2-3 hónap alatt úgy hogy néha nagyokat pizzáztunk és söröztünk! :)
5/9 A kérdező kommentje:
nem bunoztem kitarto vagyok.csak ezek a franya noi napok ne lennenek :)
2014. okt. 16. 08:00
7/9 A kérdező kommentje:
koszonom!:)
2014. okt. 16. 20:09
8/9 anonim válasza:
csak nyugodtan :) belefer, de az edessegekre figyelj oda... ilyenkor sajnos nekem is lecsuszik egy adag sajttorta, vagy par szelet pizza...
9/9 A kérdező kommentje:
az edesseggel nincs bajom finom proteint iszok ami elnyomja a vagyat :)
2014. dec. 31. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!