Mi lehet a gond? Mi az amin valtoztatni kene?
3 hete etkezem ugy h szamolom a kaloriakat. Torekszem 1600-2000 (elotte 3500-4000) kaloria kozotti etrendet kialakitani. Aktiv porgos eletem van igy egyenlore nem iktattam be mozgast. A gond az h meg nem fogytam semmit.
165 cm magas vok 116 kg, egeszsegugyi gondjaim vannak ebbol kifolyolag az orvosom ajanlasara kezdtem el szamolni a kaloriakat.
Nem értem, miért jó számolni ha szemét kajákat esztek?
Nincs meg a megfelelő tápanyagbeviteled. Ajánlott, inkább kötelező a Sárga Kapszula elolvasása
Írtad, hogy mit eszel? Nem
De akkor írd le az étrended
igazad van nem irtam.
a mai fogyasztasom: 5kor kave, tejjel es cukorral,
7.30 reggeli szelet sajt es egz szelet fustolt pulykamell
11kor kave
13kor ebed 1 kozepes toltott kaposzta
elorelatva uzsonna eper
vacsi zabkasa
Ez neked étrend? Töltött káposzta? Finom meg minden, havi 1x bele is fér. De elmondom neked ez nem étrend. Mi az, hogy előreláthatólag?
Olvasd el a Sárga Kapszula c. könyvet.
Az én olvasatomban szemét kajának számít és nem fér bele, mert fölösleges és csak betegségeket okoz (amikből már van elég..)
A tej és a cukor a kávéban.
A sajt.
A zabban lévő fölösleges keményítő.
És persze az esetleges búza/rozs glutén. Ezek nyomokban is képesek komoly problémákat okozni, amik miatt aztán értelmes kalóraibevitellel sem sikerül fogyni, sőt akár hízás is lehet. Hiszen nem jól működik ilyenkor a szervezetünk, persze változó hogy ki, milyen korában mennyire érzékeny allergén fehérjékre, vagy éppen a cukor/keményítő fogyasztásra. Azért ezek fölösleges anyagok, és legjobb mindig elhagyni őket, még ha nem is ez az egyetlen tartható táplálkozási irányzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!