Eddig szépen fogytam, fél év alatt 13 kg-ot, de 1 hónapja megállt, és az utolsó négy napon pedig 3! kg-ot híztam! Mitől lehet ez? Nagyon ideges vagyok miatta.
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 08:50
2/5 anonim válasza:
Ritkán mérd magad, heti 1szer elég. Átlagot nézz. Kezdj tornázni, az égeti a zsírt még órákkal később is a torna után. Fogyassz sok ásványvizet.
3/5 anonim válasza:
szerintem pedig minden nap állj rá a mérlegre, így folyamatosan szemmel tudod tartani a súlyodat, tehát a későbbiekben sem érnek majd kellemetlen meglepetések. Fontos azonban, hogy minden nap ugyanakkor, lehetőleg REGGEL ÉBREDÉS UTÁN, pisi-kaki után állj rá a mérlegre, hiszen ezek az anyagok akár egy kiló pluszt is jelenthetnek a mérlegen.
4/5 anonim válasza:
Az a 3 kiló nem biztos, hogy hízás. Lehet vízvisszatartás, vagy emésztési zavar miatt. Ne csak a kilókat, a centiket is mérd heti egyszer. A mérleg csalhat, de centi soha.
+ ilyenkor ősszel, télen nehezebb fogyni. Mivel alapjáraton el kezd a szervezet raktározni a téli időszakra. általában ilyenkor van aki felszed egy-két kiló pluszt.
+ Mindig az utolsó plusz kilóktól a legnehezebb megszabadulni. Mindig van egy szint amikor megállni látszik a fogyás. Stabil a súly. De ezen egy idő után átlendül a szervezet.
Szóval ne legyél elkeseredve. Csináld amit eddig.
5/5 anonim válasza:
Nekem hónapokig állt a súlyom, aztán egyszer csak hipp-hopp szinte vékony lettem. Meg is jegyezte mindenki.
Persze kitartóan diétáztam (pontosabban paleo életmódra váltottam) mindvégig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!