Mit ehetnék a suliban?
Magkenyér? Abban kalória is van, bár gondolom, nem mindenki bírja őket, de nem muszáj roppant zsírosnak lenniük.
Vannak más ételek is, erről már sokszor volt szó itt a gyakorin, de a szendvicshez ez áll közel s személy szerint bajban is lennék nélkülük, kreativitás ide vagy oda. Zöldséggel és pufirizzsel sose laknék jól.
:) 5. válaszoló. Tőlem kapott egy konkrét dolgot. Te zéró konkrét dolgot írtál mindkét válaszodban. Ha fogyni akarunk, figyelünk a fehérjére, a CH-ra és a zsírt lent tartjuk. Ez persze a ketogénre nem igaz. Egy tudatos jó diétában nem eszünk mindent össze-vissza és akkor amikor akarunk. Amit írtam az csak 2 étkezés, ami mellett még van 4. A lényeg hogy kis adagokban vigyük be a napi kiszámolt Fehérje, CH, zsír mennyiséget és ne terheljük meg a gyomrot. Plusz mozgás. Alap.
Egymillió módon lehet fogyni, azon belül 2 módon. Jól és rosszul.
#7: De, írtam konkrétumot, a magkenyeret, mint szendvicshez szerintem legközelebbi ételt. Mikor huszadjára válaszolok ilyenekre, hajlamos vagyok egyszerűen.
A szénhidrátot célszerű lent tartani fogyáskor. Amikor nem ketogénnel fogytam, akkor is sok zsírt ettem az elegendő fehérje mellé, mert kellett a kalória. Nyilván más módszerek is vannak.
Nem tudom honnan veszed, hogy összevissza eszem, mindössze pár falat nem elég egyszerre, de ezzel távolról sem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!