Van olyan edes sutemeny amit lehetne (kis mertekben) enni a dieta mellett?
edes szaju vagyok es cukrasz es igy mindig nap mint nap korbevagyok veve sutikkel es mindig megkivanom.
Ha van olyan suti ami nem hizlal nagyon annak legyszives irjatok le a nevet
elore is koszonom
Miért ne lehetne enni diéta alatt sütit? Én mindent megeszek amihez kedvem van, mégis hozom a formám. Egy ideje már a válaszokhoz hozzáírom a "kiegyensúlyozott"-at is.
Szóval kiegyensúlyozott,egészséges táplálkozás kéne mindenkinek, ha az étrended kiegyensúlyozott nyugodtan ehetsz sütit.
Olyan ajánlok, amiben kevés a szénhidrát - bár ha mondjuk zsíros (mert valami legyen már benne, a sütik amúgyis hajlamosak zsírosak lenni), s a napod szénhidrátra alapoz, akkor ez önmagában nem segít. Mivel én csökkentett szénhidrátbevitelt alkalmazom, nekem a szénhidrátos süti eléggé megváltoztatná a táplálkozási mintázatomat, de egy szénhidrátszegény, zsíros darab teljesen normális étel számomra, olyan, mint a többi, csak édes. Úgyhogy nem tudom, miért kéne lemondanom róla. A Te eseted pedig súlyosabb, kérdező, bár... A párom napi többször eszik édességet, úgyhogy kicsit én is körbe vagyok véve vele :)
Aki kerüli a zsírt, az tud mesélni lightos fehérjealapú édességekről is, némelyik kifejezetten süti jellegű, illetve teljesen az, csak nem cukros, nem lisztes, nem zsíros... Nekem az olyan sose ízlik, ami fehérje alapú, de nem vagyunk egyformák. Direkt vannak az ilyesmire blogok, tipikusan a fehérjeport szokták alkalmazni, de gondolom, sok tojásfehérjás és túrós sütiféle is van...
Az attól is függ, hogy mennyire engedi meg az alkatod. Van olyan, aki elnézőbb lehet magával szemben és van olyan is, aki nem. Az eredményeket kell nézni és ha nem az elvártak, akkor bizony azt jelenti, hogy nem megfelelő számodra a választott módszer.
Az édességfogyasztás különböző hatással van egy hízékony emberre és egy atletikus emberre.
Amivel ajánlom, hogy kezd az az, hogy nézz utána természetes alapanyagú, minél egyszerűbb recepteknek. Vannak olyan desszertek, ahogyan előttem is írták, amelyek nem követelnek túl sok összetevőt ( némi kókusz, kakaó, stb. ) és mégis kielégítik az ízvilágot. Ilyenek után keresgélj az interneten ( van bőven ) és készítsd el őket, majd figyeld meg, hogy milyen hatással van a fogyasztásuk a testedre.
A kész cukrászati készítményeket inkább kerüld, mert azokban nem tudod mi van pontosan és általában iszonyatos mennyiségű cukrot tartalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!