Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A lecsó nagyon hizlal? Sok...

A lecsó nagyon hizlal? Sok szénhidrát van benne?

Figyelt kérdés
Nem teszek bele se kolbászt se szalonnát. Csak minimális zsíradék.
2014. aug. 9. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan étel ami hizlalna vagy fogyasztana. Ha maradsz kalóriadefiticitben akkor belefér
2014. aug. 9. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Mivel sok zöldség van benne, nem nagyon alacsony a szénhidráttartalma, de azért nem olyan vészes. Kérdés, mennyit eszel belőle. Ha nem ketogénezel, akkor szerintem teljesen korrekt étel, bár ha én próbálnék tojástalan, zsírszegény lecsóval jóllakni, az nekem már szénhidrátdús lenne, mivel, ugye, a kalóriatartalmának jelentős része szénhidrátból jön...

De nem hiszem, hogy a zöldség hízlalna, még zsírral sem. Persze ez egy komplikált, soktényezős téma. De akkor sem hiszem.

2014. aug. 9. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem teszel bele se kolbászt, se szalonnát, és még az olajad is olíva, akkor nem sok benne a szénhidrát, kivéve ha kenyérrel eszed :)
2014. aug. 11. 14:40
 4/7 anonim válasza:
tehát ezért akarták a szüleim, hogy egyem meg egyem. harminc vok eszem meg eszem sör utánna, semmi. 55 kilo 173cm. gebe vagyok , mint a létra. lehet nemkellene nassolni elötte meg utánna? esetleg közbe?
2014. aug. 12. 18:11
 5/7 anonim válasza:
teszek bele kolbászt, tejfelt és rengeteg kenyérrel eszem. és nem hízok:)
2014. aug. 20. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:

A lecsót is többféleképpen lehet elkészíteni, van például aki tesz bele lisztet és van olyan, aki nem, illetve van aki kenyérrel eszi, tejföllel, stb.

A legjobb variáns az, ha nem teszel bele lisztet, nem eszel hozzá kenyeret, a húst átváltod egy tisztább típusra ( a kolbász nem megfelelő ) , nem raksz bele tejfölt és a zöldségeket nem főzöd túl.

Jellemző a magyar konyhára, hogy a főzelékek java sokkal hizlalóbban van elkészítve, mint kellene, de elemezve az adott receptet, átlehet alakítani úgy, hogy megfelelő legyen.

2014. aug. 23. 11:07
 7/7 anonim válasza:
Én szeretem a lecsót!
2014. aug. 25. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!