Szép estét! Mit tudtok nekem mondani Norbiról?
Állandóan hallom, hogy ilyen meg olyan fogyasztóak a termékei. Nektek mi a véleményetek róla? Nem azért kérdem, mert venni akarok.
Most valami ilyesmit reklámoz: olyan termék melyben csökkentett szénhidrát van. Ha ezt esszük akkor kevesebb energia jut a szerzetünkbe így, mi azt arra késztetjük, hogy a zsírt használja. Ebben mennyi az igazság?
Másik: hallottam egy olyan diétáról, hogy nyers húst kell enni mert az egészségesebb mint a főzött. Ha kezeljük a húst akkor a szervezetre káros anyagok is keletkezhetnek-->ezzel érvelt az illető. Ebben mennyi a realitás?
A válaszokat köszönöm!
Hazugság az egész! Apám konzervgyárban dolgozott. Megfőzték a kaját, (már az alapanyag is olyan volt hogy azt normális ember nem enné meg) a fele ment a norbi műanyagdobozaida, a másikfele pedig a normál konzervbe.
A csökkentett szénhidrátbevitel=koplalás.
Az emder nem véletlenül kezdte el megsütni a húst. Könnyebb megemészteni-->ugyanannyi ételből több tápanyagot nyersz. A vörös husok sütésénél keletkezik káros anyag, ha olyan szinten megsütöd, hogy már ehetetlen lessz.
Konkrétan amit te leírtál az egy negyed igazság ami zsákutca. Sokkal többről van szó. Sok módszer van a fogyásra, lehet jól fogyni és rosszul. Fogyás után nézhetsz ki bomba jól és ugyanannyi kilóval nézhetsz ki brutál sz-arul. Nem mindegy. Nyilván a Norbi mindent tud a fogyásról, étrendről, edzésről. A sárga kapszula c. könyvet ajánlom neked inkább.
A nyers hús zabálás témát inkább jegelem, nem túl normális szerintem.
Kedves 2. Válaszadó!
Én nem az összes fogyókúráról beszéltem, csak a Norbi féle varázsdiétáról. Van normális fogyasztó módszer.
"A csökkentett szénhidrátbevitel=koplalás."
Ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!