Az gáz ha az anyám csinosabb nálam? 16/L
Talán három éve,hogy beteg lett és elkezdett diétázni,meg sportolni,mostanra egész fitness alakja van,meg bámulják az utcán,nem vagyok irigy,csak rosszul esik,hogy én meg kicsit gömbölyű vagyok.Mindig mondta,hogy ne egyek édességet és menjek vele edzeni,de nekem olyan sok tanulnivalóm volt,stresszes a suli és megnyugtatott az édesség.
Most már rendbe akarom hozni a hibám,csak így 8kg felesleggel nehezebb lesz:(
Nem,de nem értem miért nem hallgattál rá,ha hívott mozogni,meg figyelmeztetett,hogy ne tömd magad édességgel.
Most,hogy elhatároztad magad,Hajrá!
Dehogy gáz, örülj neki, hogy nem hagyja el magát s ha minden jól megy, inkább motivál Téged is :D
Az én anyám meg mindig is erősebb volt nálam s 40 év közöttünk a korkülönbség... Na és? Legalább láthattam, milyen jók a családi gének, idősebb korban sincs gond, ha használjuk a testünket. De az igaz, hogy edzenem kéne, amúgyis fitt, energikus életet akarok, s ez idősebb korban egyre kevésbé automatikus, tenni is kell érte, bár az esztétikus, izmos testért ifjan is :)
8 kg? Nekem volt vagy 25 és közelebb álltam a 40-hez, mint a 30-hoz (merthogy láttam én már olyan kérdést itt, hogy van-e értelme a testünkkel foglalkozni 26 évesen). Nem tudom, ezek mit számítanak, még élek egy darabig és határozottan jobban akarok kinézni, egészségesebb és csinosabb lenni... Ne adjuk már fel, csak mert nem állunk közel az ideálunkhoz :D
100 kiló felesleg már engem is demotiválna (de azt én nem tudtam volna elérni), de 8?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!