Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyám divatosabb és csinosabb...

Anyám divatosabb és csinosabb mint én mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 és fél éves létemre, a 38 éves anyám fiatalosabb,divatosabb és persze jobb alakkal rendelkezik mint én:( nehéz igy élni mert az ő árnyékába élek,a korombelieknek is inkább az anyám jönn be,és őt nézik meg az utcán pedig már 15 éves házas két gyerekes anyuka,rossz mert ugy érzem én nem tetszhetek senkinek,és még azt kérdi mikor elmegyünk vásárolni miért nem vagyok vidám..folyamatosan azt érzem nem vagyok jó semmire és hogy sohasem leszek olyan kedves ,olyan csinos, jó anyuka,megértő mint ő.mit tegyek,nem öltözködöm rosszul csak ebbe az ápol és eltakar kategóriába tartozik,azt mondja anyukám h ettől még kövérebb vagyok(amugy 161cm és 51,1 kg,a csipőm kicsit széles,közepes mell,vékony derék..hogyan tudnák egy kicsit jobban öltözködni(örülnék ha linkelni is tudnátok)!!
2011. máj. 23. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:

az én anyukám is nagyon fiatalos, bár én már 22 éves vagyok. De mikor olyan idős voltam, mint te, én mérhetetlen büszke voltam rá, hogy ilyen csini anyukám van:)

Szerintem túlliheged..

2011. máj. 23. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
miért nem tőle kérsz ötleteket?
2011. máj. 23. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia.Szerintem használd ki,hogy anyukád ilyen fiatalos/divatos/csinos.Kérd ki a tanácsát,amikor együtt vásároltok kérd meg,hogy segitsen csinos ruhákat keresni,tanácsot adni,hogy milyen ruha áll jól,stb.Biztos szivesen segit,és szerintem még örülni is fog,hogy úgy veszed őt,mint egy barátnődet,és hogy az ő véleményét kéred ki.Ha nagyobb változást is szeretnél,kérd meg,hogy kisérjen el fodrászhoz,nyiratsz valamilyen új,divatos frizurát,rögtön sokkal nagyobb lesz az önbizalmad.Ami pedig az alakodat illeti tornázz,én is naponta tornázok Rubint Réka DVD szerintem nagyon jó. :) Ha gondolod kérd meg az anyukádat is,nincs-e kedve veled tornázni.(Én is anyukámmal szoktam).

15/L

2011. máj. 23. 19:44
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi utolsó sokat segitettél:)

de anyukám nem szivesen ad tanácsokat,mikor megkérdezzem mindegy az ..ugy sem leszel semmiben soványabb:(

2011. máj. 23. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
ez egyszerű. kérd meg hogy vegyen neked több ruhát és hogy menjetek együtt vásárolni! az alakjáért meg senki sem szerencsés vagy mázlis hanem mindenki tesz is érte! ha nem vagy megelégedva magaddal, akkor adj le pár kilót, és sportolj!
2011. máj. 23. 19:54
 6/8 A kérdező kommentje:
anyukám napi 8 órát dolgozik egy irodában,semmit sem sportol ,tornázik..én 1 évet jártam néptáncra most már 3 éve járok heti 2x modern táncra..
2011. máj. 23. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én anyám is ilyen :D De valahogy nem érdekel, nem fogok versengeni vele :DDD Ha én sima farmerban és pólóban jól érzem magam, még az anyám se vehet rá, hogy kisszoknyácskákat meg egyéb förtelmeket vegyek föl :D

18L

2011. máj. 24. 17:30
 8/8 Szandiii^^ válasza:

Szerintem ne keseredj el :) Ha nem akar neked segíteni, csak kérdezz rá hogy "Miért? Légy szíves segíts!" És ennyi. Talán lehet hogy egy kicsit enyhítened kéne ezen az állás pontodon. Nézegess magazinokat, Olvass interneten, barátnőidet kérdezd, és alakítsd ki a Saját egyéniséged ! :D

Tudod a te korodban egyépként sokan iszonyat elhagyottnak érzik magukat, de TE ne legyél az! :D

2011. máj. 25. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!