Anyám divatosabb és csinosabb mint én mit tegyek?
az én anyukám is nagyon fiatalos, bár én már 22 éves vagyok. De mikor olyan idős voltam, mint te, én mérhetetlen büszke voltam rá, hogy ilyen csini anyukám van:)
Szerintem túlliheged..
Szia.Szerintem használd ki,hogy anyukád ilyen fiatalos/divatos/csinos.Kérd ki a tanácsát,amikor együtt vásároltok kérd meg,hogy segitsen csinos ruhákat keresni,tanácsot adni,hogy milyen ruha áll jól,stb.Biztos szivesen segit,és szerintem még örülni is fog,hogy úgy veszed őt,mint egy barátnődet,és hogy az ő véleményét kéred ki.Ha nagyobb változást is szeretnél,kérd meg,hogy kisérjen el fodrászhoz,nyiratsz valamilyen új,divatos frizurát,rögtön sokkal nagyobb lesz az önbizalmad.Ami pedig az alakodat illeti tornázz,én is naponta tornázok Rubint Réka DVD szerintem nagyon jó. :) Ha gondolod kérd meg az anyukádat is,nincs-e kedve veled tornázni.(Én is anyukámmal szoktam).
15/L
köszi utolsó sokat segitettél:)
de anyukám nem szivesen ad tanácsokat,mikor megkérdezzem mindegy az ..ugy sem leszel semmiben soványabb:(
Az én anyám is ilyen :D De valahogy nem érdekel, nem fogok versengeni vele :DDD Ha én sima farmerban és pólóban jól érzem magam, még az anyám se vehet rá, hogy kisszoknyácskákat meg egyéb förtelmeket vegyek föl :D
18L
Szerintem ne keseredj el :) Ha nem akar neked segíteni, csak kérdezz rá hogy "Miért? Légy szíves segíts!" És ennyi. Talán lehet hogy egy kicsit enyhítened kéne ezen az állás pontodon. Nézegess magazinokat, Olvass interneten, barátnőidet kérdezd, és alakítsd ki a Saját egyéniséged ! :D
Tudod a te korodban egyépként sokan iszonyat elhagyottnak érzik magukat, de TE ne legyél az! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!