Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Leírnátok, hogy mit esztek...

Leírnátok, hogy mit esztek reggelire? Vagy mit visztek magatokkal napközben reggelire vagy ebédre?

Figyelt kérdés
Ötletet szeretnék meríteni.
2014. júl. 9. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

lehet igazad van mert külföldön vettem már ilyesmit túrós csuszát akartam csinálni és a dobozban egy kis mócsing volt :D

2014. júl. 10. 01:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Zabpehely+tejasavo koncentratum

A cottage cheese nagyon hasonlit a turohoz, de inkabb olyan mintha "turogombocok" lennenek leben. Az ize is kicsit mas.

2014. júl. 10. 11:14
 13/15 anonim válasza:
Reggelire 1 szelet teljeskiorlesu kenyer vekonyan vajjal megkenve es zoldsegek. Ebedre leves (foleg zoldseg kremlevesek) hus + salata.Heti 1-2 alkalommal eszem rizst is +kb 6 csapott kisebb evokanalnyi az adagom. Uzsonna tojas vagy tonhalkrem zoldsegekkel.Ritkan csinalok csirkemaj pastetomot, de akkor 2-3 napig azt eszem.Ha ebedre nem ettem rizst belefer 1 szelet puffasztottrizs. Vacsira ha maradt leves azt, ha nem akkor salata + hal.
2014. júl. 10. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:

- fél szelet kenyér szalámi, sajt és paprika (majonéz, kecsöp vagy torma, erős pista, mikor mit kívánok rá)

- vagy vollkorn müzli tejjel, kis szotyival (néha mazsolát is teszek bele)

- egy csésze kávé tejjel-mézzel

Aztán melóba éréskor egy kávé, a délelőtt folyamán egy 3 dl-es kóla, és túró rudi meg gyümölcs (barack, eper, alma...)

Ebédre hús és sok zöldköret, meg valami süti/keksz/csoki :D

Ebből ne meríts, trágya étrend.

2014. júl. 16. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Délután joghurt

Este főtt/lágy/tükör tojás, rántotta, vagy sült virsli/kolbász ezek mellé sajt meg majonézes paprika vagy hagyma (esetleg paradicsom)

Lefekvés előtt joghurt mézzel magvakkal, néha mazsolával

2014. júl. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!