Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Milyen ételeket vásároljak? 17L

Milyen ételeket vásároljak? 17L

Figyelt kérdés
5000 ft-m van, szeretnék egészséges ételeket venni.Életmódváltásba kezdtem, azonban a kisvárosi élet, és a házi koszt nem teszi lehetővé, hogy egészségesen táplálkozzak. Nem tudom miket vehetnék ezért kérek segítséget. Muszáj belevágnom mert hajlamos vagyok a hízásra, van már rajtam így is felesleg, a családom tagjai is "nagy darabok" de én nem akarok szívfájdalommal meg hát fájással küzdeni mint anyukám. Segítenétek?
2014. jún. 14. 09:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Toast kenyér?! Nemááár... Az még a rendes házi kenyérnél is rosszabb választás, nem csak a kalóriákat kell nézni.
2014. jún. 14. 12:57
 12/13 anonim válasza:
ha lehet, friss, és ne mirelit zöldséget egyél, mert abban nincs már vitamin. frissen csináld meg, a legjobb ha nem párolod, főzöd, vagy sütöd!!! és mellé bármilyen húst, mert abból épülnek fel az izmok! futást ne betonon, vagy ultra jó cipőben ;) sok vííííz
2014. júl. 2. 01:17
 13/13 anonim válasza:

jah, és reggeli : sima kefír! ( mert a joghurtnál kevesebb kalória és van benne kálcium ) beleraksz egy kis zabpelyhet és mézet + friss gyümölcsöt darabolsz. nagyon sokáig kitart majd és jó a szervezetnek és az emésztést is könnyíti

edzésnek ajánlom egyébként a személyi edzőt,mert nem unalmas ( vannak nem drágák ) és minden izmodra odafigyel, nem fogod megerőltetni semmidet, és odafigyel arra is, h helyesen csináld a gyakorlatokat és ne sérülhess le ;)

2014. júl. 2. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!