Milyen ételeket vásároljak? 17L
Figyelt kérdés
5000 ft-m van, szeretnék egészséges ételeket venni.Életmódváltásba kezdtem, azonban a kisvárosi élet, és a házi koszt nem teszi lehetővé, hogy egészségesen táplálkozzak. Nem tudom miket vehetnék ezért kérek segítséget. Muszáj belevágnom mert hajlamos vagyok a hízásra, van már rajtam így is felesleg, a családom tagjai is "nagy darabok" de én nem akarok szívfájdalommal meg hát fájással küzdeni mint anyukám. Segítenétek?2014. jún. 14. 09:12
1/13 A kérdező kommentje:
ja meg azért is lenne jó mert nem járok sehova, így eljárhatnék futni :)
2014. jún. 14. 09:13
2/13 anonim válasza:
Mirelit zöldségkeverék: ezek nagyon olcsóak szoktak lenni, és a kilós kiszerelés sokáig elég. Ha éhes vagy, csak bedobod a vízbe, és 10 perc múlva eheted.
Zöldségek: ami épp olcsó, de általában: uborka, cukkini, paprika, pár paradicsom (bár ez sokszor drága), saláta, répa
Konzervek: hal, bab
1 kg csirkemell/grillcsirke
Abonett
Tojás (érdemes egy tálcával venni)
3/13 anonim válasza:
Csirkének a combja, szíve és mája szokott viszonylag olcsó lenni. Keress piacot, és ott vegyél gyümölcsöt meg zöldségeket.
4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. És e-mellé milyen mozgást ajánlotok? A futás jó pl. ?
2014. jún. 14. 10:20
5/13 anonim válasza:
Kezdésnek jó. Később, ha már jobban megy, akkor intervallumos futást is érdemes csinálni. Meg lehetőség szerint salyát testsúlyos gyakorlatokat is.
6/13 A kérdező kommentje:
És reggelire mit egyek, ami nem hízlal de azért kitartson délig, mert pl suliban nincs időm enni csak délben...tehát valami laktató, de nem hízlaló kaja kellene :) ment a zöld kezecske, köszi, legalább el tudok indulni vhonnan!
2014. jún. 14. 10:24
7/13 anonim válasza:
Tojást zöldségekkel, az tart ki a legtovább.
8/13 anonim válasza:
Tudom, hogy a kategória szénhidrátszegény, de a zabpehely nagyon jól eltelít, nekem konkrétan délig tartó lendületet ad, ha azt eszem, nem kívánok pár óráig semmit...
9/13 anonim válasza:
Tojás,babkozerv,(mirelitt )zöldségek ,csirke ,túró,zabpehely,káposzta ,rizs ,
10/13 anonim válasza:
Spárban lehet kapni teljeskiőrlésű toast kenyeret 230ft 1db kenyérben 73cal van szerintem reggelire kis szalámival egész jó a suliba és hát eheted egy hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!