Napi fél üveg bébiételt eszik meg a kisfiam, a többi szopi. Vásároljak 1 hónapra előre annyi mennyiséget, vagy vegyek inkább egy multifunkciós robotgépet és készítsem el én magam? Eddig csak bio ételeket kapott.
Nem kell csúcs robotgép, elég egy botmixer. Én a magam részéről azzal készítek sok mindent magunknak is, szóval nem csak a babának kellett beruházni.
Szerintem ilyenkor kár kihagyni a friss zöldséget/gyümölcsöt, ha van időd, főzz neki!
Bocs, de ezt hogy "egy hónapra előre" nem értem, elutaztok?
Egy hónap alatt sokat változhat az étvágya (úgy értem nőhet akár :o)
Az 1 hónapra előre, azt úgy értettem, hogy mennyiségileg.
De szerintem is inkább a friss zöldségből és gyümölcsből a legjobb készíteni Neki. Csak nem gondoltam volna hogy elég a botmixer.
Én erre gondoltam:
Felesleges a csúcs kütyü, amennyit a babádnak készítessz csak fel keni a szélére, össze sem turmixolja, sok helyet foglal, kész tortúra szétszedni elmodni összerakni. Mi kaptunk de csak porosodik!
Botmixer 3000 ft amihez van a magas pohár amiben turmixolsz.
A bio is felesleges, méreg drága, kevesen veszik, sokat áll a polcokon fonyadt puha zöldségek. Egy burgonyát répával brokkolival karfiollal tökkel kelkáposztával borsóval összefőzől, ami épp otthon van, Kis főzőlével turmixolod. Később Kis husit is főzöl hozzá, majd 9 hó körül
1 evőkanál joghhurtot is turmixolhatsz bele és vegetát a főzővízbe hogy fűszeres legyen utánna meg ehet amit ti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!