A sörben levő szénhidrát nagy része jól sejtem, hogy rost?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ihatom-e diéta alatt vagy nem, csak a fenti kérdésre :)
(Tudom, hogy nem kéne, de az alkalom, az alkalom...)
2014. ápr. 30. 14:50
2/14 anonim válasza:
Ha meg alkalmi akkor nem lényeges. Az alkoholistákon sem egy két ivóparty után látszik meg, hogy azok :D
3/14 anonim válasza:
De amúgy tényleg magad szénhidrát tartalma van, lehet tőle hízni.
4/14 anonim válasza:
A diéta alatt kerüld az alkoholt! No pláne a sört, mert az hízlal a legjobban. A szénhidrát és a rost pedig teljesen különbözőek.
5/14 anonim válasza:
A sör az tulajdon képen búzát áztatják,bontják enzimeire.Nos ezek tele vannak keményítővel,ezt a keményítőt alakítják át amilázzal és alakul át cukorrá amit meg erjesztenek és a cukor alakul át alkohollá.Szóval tehát a sör az áztatott búza leve meg alkohol....
6/14 anonim válasza:
Nem, nem rostos. Az a narancslé..
Amire pedig a többiek gondolnak, annak az a lényege hogy erősen emeli a vércukor- és az inzulinszintet.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg kihagytam a logikámból az erjesztést :)
Amúgy 1 sör CH-tartalma 10-15 gr között van. Tehát, ha elkortyolok egy sört, abból nagy baj nem lesz. (Csak hát napi 30 alatt kéne tartanom, de most nem lesz meg... :) )
Ja, és egészségetekre! ;)
2014. ápr. 30. 16:43
8/14 anonim válasza:
Sosem az alkalmi fogyasztással vannak problémák.
9/14 anonim válasza:
1 g alkohol 9 kcal, fel liter sor kb 200 kcal
10/14 anonim válasza:
30 micsoda? :D fél literes? Nem semmi. Egészségedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!