Nektek milyen fogyókúra használt?
Nagyon sokat edzek versenyszerűen és nem eszek ehhez képest sokat, de mégsem olyan alakom van amilyet szeretnék.
Elsősorban lányok tapasztalataira lennék kíváncsi.
(Nem az anorexiás csontkollekció alakra törekszem, csak szebb vonalakra.)
De mégis mi nem olyan az alakodon, amit szeretnél?
Úgy összességében? Vékonyabb lennél? Izmosabb? Sportosabb? Vagy egyes testrészek nem olyanok, mint ahogy szeretnéd?
És mit sportolsz versenyszerűen? Minden sportnak meg van az ideális testalkata. Lehet, hogy pont a versenysport miatt olyan az alakod, amilyen.
Szerintem az edződtől kellene tanácsot kérned, mert ha itt kapsz valami idióta tanácsot, lehet, hogy a teljesítményedet fogja lerontani, az alakodon viszont nem segít.
Nekem az vált be, hogy 3/4-ét ettem annak, mint korábban. De én nem vagyok sportoló.
Nekem a sajátom:
- reggelente 1,5-2 óra úszás
- mindent eszek, de kevesebbet és mértékkel. Amúgy törekszem a sok zöldségre (párolt zöldségköret, brokkolival rakott csirke, stb.), a sült/főtt csirkére - lehetőleg kevés zsiradékkal, a sok gyümölcsre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!