1/7 anonim válasza:
szerinted a sok év alatt felrakódott hájat 13 nap alatt le lehet dolgozni? mert ha így lenne, nem lennének elhízott emberek!
egyébként persze h fogyni fogsz, mert ez koplalás. sok szerencsét, ha utána megint elkezdesz normálisan enni, sokkal több fog visszajönni, és garantálom, hogy nem zsírt fogsz veszíteni, hanem vizet.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.Olyanok válaszát várom,akik próbálták.
2012. júl. 3. 19:35
3/7 anonim válasza:
Akinek van egy kis esze, nem próbálja.
4/7 anonim válasza:
Én próbáltam, nekem használt:) És ha a fogyókúra leteltével nem kezdesz el zabálni, hanem folyamatosan állítod vissza az étkezésedet, akkor vissza se jön. Nekem sem jött vissza:)Mindenesetre valóban nem a legegészségesebb módja a fogyásnak, és valóban koplalás. Ebből a szempontból viszont egyáltalán nem ajánlom, de még mindig jobb, mint az adipex....
5/7 A kérdező kommentje:
Végre valaki,aki a kérdésemre válaszol.Köszönöm, kedves utolsó :)
2012. júl. 5. 15:06
6/7 anonim válasza:
ide mindenki csak megerősítésért jön a hülyeségeire. aki meg leírja, hogy miért rossz, az bunkó. komolyan várom majd a beszámolódat, de egy fél év múlva!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem megerősítést várok,tapasztalatot.Nem próbáltad,ne írj.Ha valaki ideírná hogy lefogytam xkg-t és visszaszedtem,vagy nem fogyott semmit,annak ugyanúgy hasznos lenne a válasza,mint annak aki azt írja,hogy lefogyott és vissza sem jött.
2012. júl. 6. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!