Tanácsokat és tapasztalatokat kérnék! Ki milyen "fogyasztószert" használt eddig? és mennyire vált be?
Elsősorban teákra,kapszulákra gondolok. de ha van jobb ötletetek,akkor az is érdekel
Értelmes válaszokat légyszi!
Szia. A szűztea kapszulától olyan erős görcseim voltak, hogy a sürgősségin kötöttem ki!
A mályvatea használt, egy doboztól mínusz 3kg.
12:30-as vagyok.
Természetesen megváltoztattam az étrendem, s mellette mozogtam is. Már nem iszok semmi löttyöt, egyszerűen tudatosan étkezem s mellette mozgok, persze így nem megy le heti több kiló, de nem lesz jojóeffektus sem.
én feltaláltam a legjobb fogyasztószert a világon :)
heti 3*futás és 1400 kcal-os diéta
"Természetesen megváltoztattam az étrendem, s mellette mozogtam is. Már nem iszok semmi löttyöt, egyszerűen tudatosan étkezem s mellette mozgok, persze így nem megy le heti több kiló, de nem lesz jojóeffektus sem."
vagyis mályvatea nélkül is fogytál volna
Kedves 12:38as. Milyen aranyos vagy hogy bemásoltad a szöveget! :)
Igen drága így van valószínű anélkül is fogytam volna!
Korpatabletta.
Amikor nagyon éhes vagyok, két étkezés között, akkor három-öt darabot bekapok, langyos vízzel. Így kibírom a következő evésig.
Evés előtt is leküzdök párat, így hamarabb jóllakok, és tovább marad a jóllakottság érzés is. Egy-egy tányér vagy leves után egyébként öt perc múlva már korog a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!