Nagyon gáz volt a mai ebédem?
Figyelt kérdés
3 bd túrórudi, 2 db kinder tejszelet XD
Egyetemista rohanásban ennyire tellett...
2013. okt. 17. 12:15
1/10 anonim válasza:
Hát igen, ez elég gáz.
Nem is értem miért a szénhidrátszegény diéta kategóriába írtad.
Egyébként ebben mi a vicces?
2/10 anonim válasza:
túró rudit énis szeretem :)
azt ettem reggelire. meg vajaskenyeret párizsival.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom mi az a bd turo rudi, de 3 kisebb a normal turo rudibol kb. 330 kcal, meg ket tejszelet osszesen 240 kcal. Osszehoztal ugy majdnem 600 kcalt, 44 g szenhidratot, 33 g zsirt, hogy abban sok hasznalhato taplalek nem volt, es a magas cukortartalom miatt ehes leszel 1-2 ora mulva. Ugyhogy igen, ez gaz volt, legkozelebb ne csinald, foleg, ha fogyozol.
5/10 anonim válasza:
Egyetemista rohanásban ennyire tellett...
Meg itt kockulni.
6/10 anonim válasza:
Hmmm, összesen 5 db csokiszerű valami.
Én egytől is jóllaknék egy kis időre, amíg valami normális kajához jutok.
Ennyi idő alatt egy szendvicset is megehettél volna.
7/10 A kérdező kommentje:
nincs itthon semmi kaja csak egy mustár meg egy savanyúuborka. Nem volt pénzem kaját venni és ez maradt
2013. okt. 19. 17:09
8/10 A kérdező kommentje:
3 bödön... ezen most nagyon jót nevettem :D
2013. okt. 19. 17:10
9/10 anonim válasza:
vigyé be magaddal 2 karton csilis babot vagy melegszendviccs krémet meg persze kenyeret oszt elvagy vele egész héten !!!4
10/10 A kérdező kommentje:
Fúúú csilis bab meg melegszendvicskrém... ettől olyan hasmenésem lenne, mint az állat...
2013. okt. 24. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!