Milyen volt a reggelim ebédem? Mennyi kalóriát ehettem meg eddig?
Reggeli kb 8 órakor: 2 főtt tojás, fél szelet párolt hús, még a tegnapi ebédről, 1 paprika, 1 kevés kígyóuborka, saláta.
tízórai: 1 banán
ebéd: 1 egész tányér zöldségleves, 1 negyed tányér paprikás krumpli kenyér nélkül, leginkább virslivel telepakolva.
A paprikás krumpli elhanyagolható lett volna ebédnél? Sajnos nem volt időm ma magamnak főzni, és anyukámék ma ezt főzték maguknak, így választhattam vagy eszek belőle egy keveset és bűnözök vagy nem eszek semmit.
mit egyek vacsorára, amivel kompenzálhatom a paprikás krumplit, hogy ne legyek bűntudatom?
Egész jó, bár reggelire nyugodtan ehettél volna több husit! :)
Ebéd... Hát, szerintem nem kellett volna már az a paprikás krumpli pluszba, én eleve jól laktam volna egy nagy tányér levessel. A virslit pedig hanyagold, mert mű kaja, szemétből van, semmi tápanyag!
Azért úgy összességében jól étkeztél, pár apróvhiba, de elmegy. :) Vacsorára mehet egy hasonló menü, mint a reggeli, meg persze mozgás, azt sem szabad elhanyagolni! :)
Virsliből is van jó ami húsból van mi pl ma vettünk a piacon húsból készült virslit, igazi bélbe volt töltve, nem is nézett ki virslinek-ilyen házias vagy mi.Érdmesilyenekt venned inkább ne műket.
Reggeli: jó
Ebéd: elmegy, negyed tányér nem sok.
több fehérjét pl egy kis túrót.húst,rántottát,
salátával,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!